B2B: Sørensen Eiendom med videre – igjen! – ØIF Arendal

B2B: Sørensen Eiendom med videre – igjen!

Sørensen Eiendom AS har vært en sentral støttespiller helt siden Øyestad IF startet eventyret i Nedeneshallen. De fortsetter. Selvfølgelig!– Vi har vært med som sponsor i en årrekke, faktisk helt siden klubben var i Nedeneshallen. For oss handler engasjementet om å støtte opp under klubbens rolle i lokalsamfunnet og at barn og unge har gode forbilder å se opp til, strekke seg etter og lære av. Derfor involverer vi oss i ØIF Arendal, sier Kjell Walter Sørensen i forbindelse med den aller siste re-signeringen med ØIF Arendal.

Eiendom
Sørensen Eiendom driver med forvaltning, utleie, kjøp og salg av egen fast eiendom. Sørensen er tydelig på at selskapet støtter og bygger opp om ØIF Arendal uavhengig av resultatene på banen.
– Det er selvsagt alltid mest morsomt når laget drar i havn en ettmålsseier fremfor å tape med ett mål. Vårt engasjement skjer uavhengig av det som skjer uke fra uke. For viktigheten av støtte opp om forbildene er viktig. Da må vi også tåle at det går opp og ned, mener Kjell Walter Sørensen.
For at Sørensen-familien er interessert i håndball er det liten tvil om. Kjell Walter har selv vært engasjert som trener og forelder i aldersbestemt håndball, mens sønnen Preben lenge var aktiv på banen.
– Du kan trygt si at ØIF Arendal og håndball kommer høyt opp på listen, avslutter Kjell Walter Sørensen hos Sørensen Eiendom.

Som igjen er med på laget. For n’te sesongen på rad.