MAX Burgers ny sponsor i ØIF Arendal – ØIF Arendal

MAX Burgers ny sponsor i ØIF Arendal

MAX er Sveriges eldste og best likte burgerkjede. Kjeden åpnet to restauranter på Sørlandet i vår og nå blir kjeden sponsor i ØIF Arendal.

Personalet hos MAX Burger er stolt av å inngå samarbeid med ØIF Arendal.

-MAX Burgers er stolt av å innlede et samarbeid med ØIF Arendal, gitt klubbens engasjement og sportslig fremgang. MAX har en lang historie med å støtte foreninger og idrettsinitiativ som bidrar til at flere får mulighet til å utøve idrett. Vi si ser frem til å være en del av ØIF Arendals satsing fremover. Sammen med ØIF Arendal har vi flere spennende nyheter på trappene, sier en godt fornøyd Christoffer Bergfors, visekonsernsjef i MAX Burgers til oifarendal.no.

Synlig aktør
MAX er Sveriges eldste og mest likte burgerkjede. Kjedens historie startet helt tilbake i 1968. Siden har stadig flere tatt del i kjedens velkjente burgere. I dag gleder kjeden mange burgerselskere i Sverige og Norge med sine 147 MAX-restauranter i Sverige og sine ni i Norge. Ambisjonen er den samme som for 54 år siden: med de beste råvarene serveres de beste burgerne.
– Denne avtalen er en fjær i hatten for oss. Veldig gledelig at vi vårt konsept og kommersielle muligheter er noe som falt i god smak hos MAX Burgers, smiler kommersiell leder i ØIF Arendal Trond Christoffersen.
MAX Burgers har vært svært synlig på Sørlandet siden i vår, med en ny restaurant i Kristiansand og her i Arendal. Kjedens restaurant i Arendal er synlig plassert i Arendalsporten på Strømsbusletta.  Her er det «Drivethru», sitteplasser inne og ute og åpningstider fra 10 om formiddagen til 1 om natten hver dag.

ØIF Arendal-familien ønsker MAX Burgers velkommen!