B2B: Hetland Agder med videre! – ØIF Arendal

B2B: Hetland Agder med videre!

Boligentreprenøren Hetland Agder skrev nylig under en ny samarbeidsavtale med ØIF Arendal. Daglig leder Bård Rannekleiv er imponert over hva klubben får til.

Daglig leder Bård Rannekleiv i Hetland Agder skrev nylig under en ny samarbeidsavtale med ØIF Arendal.

-Som lokal næringsdrivende synes vi det er hyggelig å støtte opp om lokalidretten. ØIF Arendal er mer enn bare det som skjer på banen. Klubben betyr også mye for hele byen. Miljøet i klubben er flott og vi ønsker rett og slett å bidra til at dette kan fortsette og å utvikle seg videre, sier Bård Rannekleiv i Hetland Agder.

Hetland Agder ble stiftet i 1993 og har i 29 år stått for utbygging av flere store boligfelt og prosjekter i Arendal.

Fornyer
For med flere aktive Svermen-medlemmer i arbeidsstokken, det faktum at Bård Rannekleiv er onkel til Laurits Rannekleiv og motivasjonen i seg selv for å være med i sponsorfamilien, ble det en hyggelig affære for salgssjef Jørn Holmetrand da han og Bård Rannekleiv signerte den nye avtalen. Inneværende sesong er den tredje Hetland Agder og ØIF Arendal samarbeider. Rannekleiv trekker igjen frem arbeidet organisasjonen ØIF Arendal betyr.
– At man også har sikret seg Final8 her i Arendal betyr mye for mange. Det viser også hva klubben er i stand til å få til. Klubben når stadig nye høyder og ønsker vi å støtte opp om, sier Rannekleiv som med et glimt i øyet betegner seg selv som lettere familieskadd hva håndball angår – med bakgrunn i at hans bror Kåre Rannekleivs (mangeårig Øyestad-spiller, proff og landslagsspiller) bragder og nå Bårds nevø – nevnte Laurits – sine status i klubben.
– Ja, da blir man litt engasjert, humrer Bård Rannekleiv.
– Vi er selvsagt godt fornøyd med at Bård og Hetland Agder er med oss videre, sier salgssjef Jørn Holmestrand.

Hetland Agder har nylig avsluttet det store bydelsprosjektet Nidelvåsen, men er i full gang på Rørendal (Tromøy) med boligfeltet som er under utvikling på øya.
– Det går også en del i fritidsboliger, avslutter Bård Rannekleiv hos Hetland Agder overfor oifarendal.no.

Er du nysgjerrig på Hetland Agder? Da besøker du deres nettside her.