B2B: Onsdag gikk startskuddet for Quiz-ligaen – to lag i tet – ØIF Arendal

B2B: Onsdag gikk startskuddet for Quiz-ligaen – to lag i tet

Onsdag kveld gikk quiz-startskuddet blant ØIF Arendals sponsornettverk hos våre venner i StreetFood Arendal. Det blir garantert flere quiz-kvelder denne sesongen! To for å være nøyaktig.

Det var trangt om plassen da sponsorene i ØIF-familien var samlet til den første av tre quiz-kvelder denne sesongen.

Som den første av tre quizkvelder, ble debuten for sponsorquizen gjennomført i går. Over 120 deltakere, av sponsorer og deres ansatte, spillergruppa og administrasjonen i ØIF dannet til slutt over 20 quizlag som konkurrerte i kunnskapsspørsmål og egen musikkquiz. Quizen er over tre deler, hvor vinnerlaget i kunnskapsdel og i musikkdel kåres i april.

Kniving
Men hvem blir årets beste quizlag i ØIF-familien? Kunnskapsdelen etter første quizkveld ble vunnet av et samarbeidslag mellom Q3 Partners og Asplan Viak, mens Deloitte var best i musikk denne kvelden. Poengene går inn i en samlet stilling som gjøres opp i april, men heder og ære til gårsdagens beste lag.
– Det skulle være en kveld hvor fokuset var å samles, knytte relasjoner i både egen bedrift og på tvers og ha en hyggelig sosial arena, legger en fornøyd Christoffersen til.

For, det handler også om å vinne. Det er tross alt quiz vi snakker om.