SISTE: Matic med på månedens lag i Rema 1000-ligaen – ØIF Arendal
Foto: Helge N. Olsen

SISTE: Matic med på månedens lag i Rema 1000-ligaen

Det er ikke bare landslagssjef Jonas Wille som er fornøyd med Matic’ utvikling på håndballbanen om dagen.

Mario Matic. Foto: Helge N. Olsen

Tidligere i dag ble det kjent at Matic er en del av landslagssjef Jonas Willes såkalte bruttotropp til VM i januar i Polen/Sverige. I kveld ble det nok en hyggelig Matic’nyhet ettersom han er funnet verdig en plass på månedenes lag i Rema 1000-ligaen. Det er Norsk Topphåndball som står bak den månedlige kåringen. Selv om resultatene i november var varierende for ØIF Arendals del, har Matic levert varene på et høyt, jevnt nivå. Særlig kampen borte mot Kristiansand var han banens gigant.
– Det er fint å være med på månedens lag. Litt tung start på måneden, men vi klarte det viktigste for oss i denne halvdelen av sesongen som var å kvalifisere oss til Final8 i NM på hjemmebane i februar, sier Matic som dermed har hatt en god hva anerkjennelse for hans bidrag på banen angår.

Foruten Matic sin plass på månedens lag, er Bækkelagets to dansker Jens Dolberg Plougstrup (bakspiller) og Christoffer Langerhuus (strek) fått plass på laget for november. De øvrige er Drammens kantduo Ola H. Lillelien (høyre kant) og Ole-Henry Dahl (ventre kant), Lars Sigve Hamre (høyre back, Nærbø) og Torbjørn Bergerud (målvakt, Kolstad).

Vi gratulerer alle – og særlig, selvsagt, våre egen Mario Matic med plass på månedens lag i november!