JENSEN: – Vi løfter oss etter en variabel førsteomgang – ØIF Arendal

JENSEN: – Vi løfter oss etter en variabel førsteomgang

ØIF Arendal og Runar Sandefjord var invitert til Kragerø og Kragerøhallen for den første av to treningskamper lagene mellom i VM-pausen.

Jørg William Fiala Gjermundnes satt inn syv mål i det knepte 34-33 tapet for Runar Sandefjord i Kragerø fredag kveld.

– I førsteomgangen tar vi rett og slett ikke vare på ballen og sjansene. Vi løfter oss etter en variabel førsteomgang. I sum synes jeg guttene responderer bra på det vi jobber med på trening, selv om det ender i et knepent tap her borte, oppsummerer ØIF-trener Heine E. Jensen fredagens oppvarming til kveldens VM-åpning for de norske håndballherrene i Krakow (spilles 20:30)

Fiala
Runar ledet 21-16 til pause, men ØIF Arendal tok nesten igjen forspranget utover i andreomgangen. Runar Sandefjord vant til slutt 34-33.
– For publikums del ble det fartsfylt kamp som tilskuerne hørtes ut til å sette pris på, sier han videre.
Jørg William Fiala Gjermundnes fortsatte der han slapp hjemme mot Kristiansand rett før julaften med å hamre inn mål. Syv mål ble det denne gangen.
– Vi gjør en del gode ting og det skal vi ta med videre i treningsarbeidet videre, fortsetter Jensen.
Foruten Jørg William Fiala Gjermundnes’ sedvanlige målhunger satt Olaf R. Hoffstad inn 6 mål. Ellers er det blant annet verdt å trekke frem ungguttene Sebastian L. Simonsen og Henrik Øygardens mål og innsats. Gledelig var det også å se Laurits Rannekleiv score tre ganger mot hvittrøyene tidligere ØIF-trener Leif Gautestad har ansvaret for.
Ifølge rapportene leverte Robin Wulvik, Kennie Boysen og Kasper Furu en god figur for Runar Sandefjord i det fredagens treningskamp.

PS: ØIF Arendal møter Runar Sandefjord på ny neste fredag. Den kampen spilles i Runarhallen.