Tidligere ØIF Arendal-spiller til svensk topphåndball – ØIF Arendal

Tidligere ØIF Arendal-spiller til svensk topphåndball

Tidligere ØIF Arendal-spiller Kjetil Åndals prestasjoner hos serieleder i 1.divisjon, Viking TIF (Bergen) har ikke gått upåaktet hen. Fra sommeren av blir bakspilleren en del av HK Aranäs.

Kjetil Åndal har vært solid for Viking TIF (Bergen) i 1.divsjon denne sesongen. Til sommeren venter nye utfordriger på den tidligere ØIF-spilleren. Arkivfoto.

-Jeg føler at Aranäs har et veldig spennende prosjekt på gang, som jeg ønsker å være en del av. Også har jeg snakket endel med min kompis Jonas Haugsgjerd, som har snakket veldig varmt om alle i og rundt klubben. Og da spesielt Aranäs Eagles, sier Åndal til den svenske klubbens nettside i forbindelse med overgangen som ble offentliggjort idag.

Sommeren
Åndal slutter seg til den svenske toppserieklubben fra 1.juli. Kjetil Åndal var i ØIF Arendal i perioden 2018-2019. Deretter ble han lånt ut til Fyllingen Bergen i to sesonger. Bakspilleren reiste så til byrival Viking TIF. Der har han hamret inn mål for det som denne sesongen er den suverene serielederen i 1.divisjon. 110 mål på 13 kamper er fasiten så langt denne sesongen for den tidligere ØIF-spilleren.
Åndal har skrevet kontrakt ut 2024/2025-sesongen med sin nye klubb, som har tilhold i Kungsbacka nær Gøteborg.

Vi ønsker vår tidligere spiller lykke til i Sverige når den tid kommer!