Michelsen skal fungere som daglig leder – ØIF Arendal

Michelsen skal fungere som daglig leder

ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen er konstituert som ny, fungerende daglig leder frem til en permanent daglig leder kommer på plass.

Arrangementssjef Per Carsten Michelsen vil fungere som daglig leder frem til ny permanent daglig leder kommer på plass.

– Dette er en tidsbegrenset periode og da stiller jeg opp. Det skaper en trygghet i organisasjonen. Når Final8 står for tur om nesten to måneder er dette også en løsning som gir kontinuitet. Det er nok å jobbe med om dagen, selv om det er en måned til første offisielle kamp om en måned (red.anm: 2. februar hjemme mot Elverum), sier Per Carsten Michelsen – også kjent som PC, til oifarendal.no.

Arrangementsleder
-Vi anser det som den beste løsningen. Per Carsten kan klubben ut og inn, sier styreleder Bjørn Jensen til Agderposten.
Michelsen er også for klubbveteran å regne. Han har i ØIF Arendal i over ti sesonger. Per Carsten Michelsen har dermed ansvar for både den daglige driften av ØIF Arendal i tillegg til rollen som arrangementssjef fremover. Hans rolle hos våre gode naboer i Arendal Fotball blir tonet noe ned i månedene fremover.
Tidligere daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen hadde sin siste arbeidsdag 31. desember. Han begynte 1. januar som kjent i ny jobb som kommersiell sjef i interesseorganisasjonen Norsk Topphåndball. Styreleder Bjørn Jensen uttaler til Agderposten at den permanente, nye daglige lederen i ØIF Arendal først vil være på plass i mai/juni. Jensen sier også at det har vært flere gode kandidater i rekrutteringsprosessen og rollen som daglig leder, til det som kan betegnes som en av de mest spennende lederstillingene i idretts- og kulturlivet på Sørlandet.
Frem til ny, permanent daglig leder er på plass er det altså klubbveteran Michelsen som holder tak i de daglige lederoppgavene.

Vi ønsker PC lykke til!