#LAGETBAK: ØIF Arendals frivillige vant gjev pris – i kveld er vi bare stolte! – ØIF Arendal

#LAGETBAK: ØIF Arendals frivillige vant gjev pris – i kveld er vi bare stolte!

Like etter at ØIF Arendal gjorde kort prosess mot HB Robe Zubri i Tsjekkia, ble #LAGETBAK – ØIF Arendals frivillige – hedret med den gjeve frivillighetsprisen på Idrettsgalla Sør lørdag kveld.

Tore Knutsen er en av ØIF Arendals mange frivillige. Her i hyggelig passiar når gulvet må moppes.

– Dette er en stor ære. Å være en del av frivillighetsapparatet er et privilegium. Det gir oss som jobber der så mye, sa Helge Parnemann som representerte klubbens frivillige på talerstolen.
Parnemann trakk også frem klubbens arrangementssjef Per Carsten Michelsen som særdeles viktig for alle de frivillige i ØIF Arendal. Parnemann trakk også frem at det de frivillige i dag sender en stor tanke til klubbens tidligere ukrainske spiller Oleg Macharashvili og situasjonen han og hans hjemland opplever.

Helge Parnemann tok imot den gjeve frivillighetsprisen i ØIF Arendal under Idrettsgalla Sør på vegne av klubbens frivillige.

Aagot Harmens, Anne Kristine Bjorbekk, Gry Schjølberg og nevnte Helge Parnemann representerte klubbens mange, dedikerte frivillige sammen med styreleder Bjørn Jensen og nestleder Gunn Marit Eriksen under kveldens Idrettsgalla Sør.
Foruten alle de frivillige i ØIF Arendal var også IF Traumas flotte mødreforening, Konsmo IL og Sørlandsparken rideklubb nominert til den gjeve prisen. Sett i lys av disse tre andre kandidatene er klubben ekstra stolt på vegne av våre frivillige.

Men i kveld var det ØIF Arendal fantastiske frivillige som ble hedret med årets pris. Og hvis du lurte? Uten frivillige, ingen festaftener i Sparebanken Sør Amfi. Klubbens frivillige står på tidlig og sent – og med et engasjement til etterfølgelse hver dag, hver uke og hvert år. Juryen trakk frem at klubbens frivillige ikke bare bidrar på arrangement i klubbens regi, men også stiller opp når andre idrettslag og arrangement behøver hjelp.

Klubben har også et program for de frivillige som innebærer sommeravslutninger, utmerkelser, egne arrangement og informasjonskvelder gjennom året. For er det noen som fortjener litt oppmerksomhet, så er det våre frivillige.

Og i kveld fikk hele Sørlandet anledning til å gjøre det sammen. Gratulerer, alle våre frivillige i ØIF Arendal! Det er vel, vel fortjent! Tusen takk, for den innsatsen dere legger ned. Vi er rett og slett imponert og dypt takknemlig!