ENDELIG! Billetter til alle enkeltkampene i Final8 er sluppet! – ØIF Arendal
Fiala, Kristiansand, jubel

ENDELIG! Billetter til alle enkeltkampene i Final8 er sluppet!

Billetter til alle enkeltkampene i Final8 er nå klare for kjøp. Billettene er tilgjengelige i Final8-appen og på nettsiden.

Finaleklubbene har nå fått alle billettene de trenger. Derfor er det på tide å slippe av resten av billettene til Norges nye håndballfest Final8. Dette betyr at publikum nå kan «plukke og mikse» billetter etter eget ønske. Billettene er tilgjengelige i Final8-appen og på nettsiden her.

ØIF Arendal møter Elverum i den ene av to semifinaler lørdag 25. februar klokken 14:15.

Se Final8-kampene sammen med dine klubbvenner
Dersom du heier på et av semifinalelagene og vil sikre deg billetter i samme område som dine klubbevenner, trenger du en kampanjekode. Alle klubber har fått beskjed om hvilken kampanjekode som gjelder for sitt lag. Du trenger kampanjekoden for å bli plassert sammen med dine klubbvenner. Sørg derfor for å få tak i denne koden før du kjøper billetter. Du finner også de aktuelle kodene nederst i pressemeldingen.

Hotell i Arendal
Final8 er et høydepunkt for mange håndballinteresserte. Mange ønsker å tilbringe hele eller deler av helgen i Arendal. Det har den siste tiden vært krevende å finne ledige hotellrom i byen ettersom disse i stor grad har vært reservert til store grupper som kommer til Arendal under Final8.
I midten av januar vil imidlertid mange av reserversjonene bli løst opp. Da blir det mulig å få tak i ledige hotellrom for de som er raske.

Kampanjekoder til enkeltbilletter og din klubb:

Arendalf8 (velg/søk seksjon B2)
Solaf8 (velg/søk seksjon A1)
Byåsenf8 (velg/søk seksjon B1)
Vipersf8 (velg/søk seksjon B2)
Storhamarf8 (velg/søk seksjon B3)
Elverumf8 (velg/søk seksjon A1)
Krsf8 (velg/søk seksjon B1)
Kolstadf8 (velg/søk seksjon B3)

Kontakt Grete Skindlo for spørsmål
Mobil: 95113284
E-post: grete@final8.no