NORGE: Kolstad fosser videre mot seriegull – ØIF Arendal

NORGE: Kolstad fosser videre mot seriegull

Gabriel Setterblom, Sigvaldi Gudjonsson og Kolstad tok onsdag kveld sin 14. strake seier i Rema 1000-ligaen denne sesongen.

Gabriel Setterblom og Kolstad har gjort rent bord i Rema 1000-ligaen denne høsten.

For det later til å bli Kolstads sesong i Rema 1000-ligaen. Onsdag ble sistplasserte Haslum slått hele 40-31 hjemme i Kolstad Arena. Dermed vant Kolstad sin 14. strake seier i ligaen onsdag kveld.
Trønderne ledet 19-14 til pause og det var aldri i tvil om hvor poengene skulle. Nevnte Gudjonsson ble Kolstads toppscorer med ni mål, mens Lasse S. Lid ble Haslums toppscorer med samme antall mål.

I Terningen Arena møtte Andreas H. Haugseng gamle lagkamerater i Elverum for første gang etter overgangen tilbake til Jæren og moderklubben Nærbø. Nevnte Haugseng var ikke i spillertroppen i kveldens kamp, men satt på benken som en del av støtteapparatet.
Dog, Elverum la lite i mellom i gjensynet og ledet hele 18-12 til pause. Elverum vant til slutt 33-27. Tobias Grøndahl ble Elverums mestscorende med åtte mål, mens Ole Nærland og Torger Edland satt inn fem hver for jærbuene.

ØIF Arendal vant 35-27 i det som ble et energisk og ampert lokaloppgjør i Sparebanken Sør Amfi mot Kristiansand. ØIF Arendal ledet 16-15 til pause. Jørg William Fiala Gjermundnes ble kampens store spiller med 11 mål mot laget fra hans hjemby. Gjestenes solide, danske høyrekant Mikkel S. Mortensen ble Kristiansands toppscorer med 7 mål.

Kolstad går dermed til VM-pausen på toppen av tabellen med full pott og 28 poeng, hele syv poeng foran Drammen med 21 poeng. Elverum har en kamp mindre spilt enn Kolstad og Drammen og ligger på tredje plass med 18 poeng. Se hele tabellen her.