STRUPSTAD: – Min ønskeliste er klar den – ØIF Arendal

STRUPSTAD: – Min ønskeliste er klar den

Aksel A. Strupstad var selvsagt ikke fornøyd med lørdagens 29-30 tap hjemme for belgiske HC Vise BM, men avansementet var aldri truet. Nå håper han på motstand fra varmer strøk i 4.runde i EHF European Cup.

Aksel A. Strupstad.

– Vi vet at hadde syv mål å gå. Det ligger vel litt i bakhodet, selv om vi ikke tenker på dette når man spiller. Vi gjør noen gode perioder og spiller strålende, mens i andre perioder slurver vi veldig selv om Dragos gjør en solid jobb for oss, sier forsvarskjempe og strekspiller Aksel A. Strupstad.

Jevnt høyt nivå
Strupstad har etter overgangen fra Bækkelaget levert på et jevnt, høyt nivå i ØIF-drakta. Kveldens kamp var intet unntak, men tapet var unødvendig.
– Vi har mange ute med skade og Matic sitter på benken hele kampen, men vi skal vinne hjemme mot et lag vi slo med syv borte, fastslår Strupstad.
Da HC Vise BM ble trukket av trekningsbolle i forkant av 3.runde, kunne Strupstad huke av nok et nytt land å spille håndball i.
– Noen ønsker for 4.runde?
– Lag fra varmere strøk ligger alltid høyt på min ønskeliste, smiler Strupstad vel vitende om at etter dusjen i garderoben skulle han ut i syv kalde minusgrader på Myra.

Frisyrer
Eller kanskje en klubb med spillere som er like sveisne som lørdagens belgiske motstander?
– Ja, jeg har vel aldri spilt mot et lag med så mange ulike frisyrer som denne gjengen her, smiler Strupstad mens han ser bort på det belgiske mannskapet som ble avbildet sammen etter kampslutt.
Frisyrer eller ei, hovedtrener Heine E. Jensen var i likhet med Strupstad lite fornøyd med lørdagens tap. Han er tydelig på prioriteringen i dagens kamp var å spare spillere (Mario Matic og Frederik Børm) samt unngå nye skader samt sikre avansement.

Ikke godt nok
– Det som ble levert idag var ikke godt nok, fastslår Jensen.
For onsdag venter Halden på bortebane. Onsdag 21. desember står Kristiansand for tur i Sparebanken Sør Amfi. Uavgjort mot Halden ble fasiten tidligere denne sesongen, mens Kristiansand vant 32-31 på hjemmebane i Aquarama tidligere i høst.
– Revansjens tid venter?
– Spillerne, oss trenere og klubben må stikke fingeren i jorda og se hvor vi ligger om dagen. Det blir en vanskelig oppgave borte mot et godt Halden-lag. Vi var heldig som fikk ett poeng sist. Idag skal vi ta med oss avansement, ingen nye skader og at vi fikk hvilt Mario. Det var målet for dagens kamp og det nådde vi, avslutter Heine E. Jensen.

PS: Runar tapte 36-35 mot estiske Polva Serviti, men gikk videre sammenlagt. Nærbø hadde kniven på strupen før returoppgjøret mot Nico Rønnberg og hans finske klubb BK-46. De regjerende mesterne i EHF European Cup gjorde jobbem og vant 35-28 og sikret seg dermed avansement etter seier sammenlagt. 3.runde-runden avsluttes med de siste oppgjørene søndag.