BLOGG: Sesongens koseligste kamp! – ØIF Arendal

BLOGG: Sesongens koseligste kamp!

Våre faste supporterbloggere Kari og Ingrid Sunde gleder seg til mer enn bare returkamp hjemme mot HC Vise BM klokken 17 lørdag.

Ingrid Sunde, Svermen-leder Jørn Holmestrand og Kari Sunde gleder seg til det som betegnes som årets koseligste kamp, julekampen!

Vi var klare i desember 2021. Få dager før vi skulle møtes – for å gjøre forberedelsene – kom beskjeden om ny nedstengning. Den tiltenkte julekampen ville bli spilt for tomme tribuner.
Men i år blir det jul i Sparebanken Sør Amfi og vi gleder oss! Det blir pepperkaker og gløgg ved inngangen, juleverksted og vi har blitt lovet besøk av nissen. 

Våre spillere skaffet et godt utgangspunkt på bortebane mot belgiske Visé og vant hele 24-31. Nå har vi hjemmebane! Vi håper folk finner veien til hallen når vi jakter en åttedelsfinale i EHF European Cup. 

For oss som elsker håndball er europacup en stor bonus! Vi får muligheten til å se ØIF Arendal spille mot lag vi ikke møter i hjemlig liga, spenningen over å ikke vite så mye om motstanderen samt muligheten til å reise på tur ut i Europa.
Som nevnt i forrige blogg var vi superklare for tur til Belgia. Jørn hadde et strålende opplegg og det eneste som manglet var påmeldinger…
Dersom gutta viser muskler og vinner sammenlagt i dag, (noe vi har stor tro på) vil vi nok være raske til å bestille fly og hotell når neste motstander er klar. Vi tar ingen sjans igjen. Vi venter ikke til prisen stiger! 

Dette blir en helg fylt med håndball. Vi er så heldige at vi fikk låne Evelyn og Bella hele helgen og de går i sin fars (Kenny Ekman) fotspor. Så idag har vi vært i Stueneshallen og heiet på Bella og søndag morgen går turen til Risørhallen for å heie på storesøster Evelyn. Og midt i mellom dette er det altså Sparebanken Sør Amfi som gjelder.

Det har vært skuffende oppmøte på våre hjemmekamper. Der vi før pandemien hadde ett snitt på over 1500 tilskuere er vi nede i 1100 i snitt. Det merkes i vår store hjemmearena! Vi vet at resultater, hvilke motstander og dag/tidspunkt spiller inn. Idag entrer ØIF Arendal banen med tre seire i de tre siste kampene. En vanvittig kvartfinale borte mot Runar Sandefjord, sliteseier mot Fjellhammer som vi forøvrig aldri har vunnet over før i eliteserie-sammenheng og sist helg en sterk borteseier over dagen motstander Visé!
Kampen starter klokken 17, perfekt for både voksne og barn som til og med etter kamp kan nyte litt lørdagskos når de kommer hjem og sist men ikke minst, det handler om avansement til åttedelsfinalen i EHF European Cup.

Så folkens, kom i hallen! Vis våre spillere, som trener knallhardt hver eneste dag for å underholde oss, at vi bryr oss og gi dem den støtten de fortjener og trenger for å vinne kampen! 

Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

GOD KAMP!