B2B: – Å løfte ØIF Arendal er et kollektivt næringslivsprosjekt – ØIF Arendal

B2B: – Å løfte ØIF Arendal er et kollektivt næringslivsprosjekt

Regionsjef Erik Einar Eriksen i TOOLS er godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen med ØIF Arendal. Selv har han bidratt gjennom flere lokale selskaper siden klubben rykket opp til eliteserien 2009.

TOOLS: Regionssjef i TOOLS, Erik Einar Eriksen (t.h) og selger Ole Erik Grændsen er stolte sponsorer i ØIF Arendal.

– Vi har vært med siden opprykket i 2009. Vi tenker at ØIF Arendal er et kollektivt prosjekt for næringslivet i regionen. Derfor står vi ved klubbens side. På det beste skaper klubben et solid samhold og engasjement i Arendal. Derfor er vi med videre, smiler Erik Einar Eriksen.
– Vi har også en ambisjon om å være enda mer aktive i ØIF Arendals sponsorfamilie fremover. Både for egen del og ikke minst for å bidra til fellesskapet som sponsorene utgjør for klubben, legger Eriksen til.
TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. I Arendal holder TOOLS til på Stoa.

Ny avtale
Foruten motivasjonen om å skape felles arenaer for både folk – og ikke minst internt blant ØIF Arendals sponsorer, er håndballinteressen latent på kontoret. Selger i TOOLS Ole Erik Grændsen har selv vært aktiv i Øyestad IF og spilte 1.divisjon i flere sesonger.
– Det skjer mye spennende i klubben. Resultatene vil alltid svinge litt, men seieren i kvartfinalen i NM borte mot Runar var veldig viktig. En Final8-fest på hjemmebane uten ØIF Arendal hadde vært så som så. Det er gøy å følge klubben, smiler Grændsen.
Erik Einar Eriksen forteller at hans interesse for å bidra til ØIF Arendals ferd og stabilisering i toppen av norsk håndball startet da han var i Univern. Etter eierskifter og endring i selskapsstrukturer ble Univern en del av TOOLS. TOOLS kjøpte for få år siden opp ærverdige Karl S. Hanssen på Stoa, der kjeden i dag har butikk.

Langsiktig
– Vi tenker langsiktig. I 2009 var sponsoratet knyttet til vår lokale butikk den gang. Tretten år senere er sponsoratet nasjonalt gjennom kjeden i TOOLS. Derfor håper vi selvsagt på at klubben lykkes helt i toppen fremover også, som å spille NM-finaler og sluttspillfinaler. Det gir oss en nasjonal eksponering, sier Eriksen videre.
Eriksen erkjenner at han er spent på Final8 og mottakelsen det nye konseptet vil få i februar.
– Veldig positivt at byen og klubben har klart å få dette arrangementet til Arendal. Siden 2009 har det vært et en gøy reise som vi føler oss som en del av. Det blir spennende å følge på med på denne reisen videre. For TOOLS er med, avslutter Erik Einar Eriksen og støttes av selger Ole Erik Grændsen.

ØIF Arendal er naturlig nok stolt av å ha sponsorer i ØIF-familien som har vært med helt fra klubben debuterte i eliteserien.

Nysgjerrig på TOOLS: Sjekk hjemmesiden her!