PAUSE: Belgierne ypper seg og leder – se 2.omgang på handballtv.com nå! – ØIF Arendal

PAUSE: Belgierne ypper seg og leder – se 2.omgang på handballtv.com nå!

Det er jevnt i Sparebanken Sør Amfi i returkampen i 3.runde i EHF European Cup mellom ØIF Arendal og belgiske HC Vise BM. ØIF Arendal har syv måls forsprang etter 31-24 seieren i Belgia sist lørdag å gå.

Mens Mario Matic satt på benken, fikk Henrik Øygarden (bildet) og Dragos Hantaru prøve seg som playmakere i førsteomgangen hjemme mot HC Vise BM.

Mens Mario Matic – som har styrt ØIFs angrepsspill med stil denne høsten – satt på benken i første omgang hjemme mot HC Vise BM, fikk Dragos Hantaru og Henrik Øygarden prøve seg som playmakere i Sparebanken Sør Amfi. Dog, det var belgierne som kom best i gang og ledet 7-4 etter 13 minutters spill. Da måtte Heine E. Jensen ta timeout for å stramme opp spillet. Det fikk umiddelbar effekt da ØIF Arendal spilte seg til straffekast og scoring ved Olaf R. Hoffstad. Da meldte nevnte Hantaru seg på med tre raske mål. Ti minutter før pause sto det 9-10 på tavla.
Comeback-veteran brakte balanse i regnskapet minuttet senere da han markerte seg og hamret inn utligningen 10-10 for både Julenissen og publikum.
Minuttet ble Dragos Hantaru tildelt en utvisning få – utenom dommerparet – i hallen skjønte noe av. Den perioden utnyttet de belgiske mesterne på beste vis med å vinne perioden 2-0. Etter 26 minutter var belgierne igjen foran med tre mål, 12-15.
Jørg Willam Fiala Gjermudnes fant også ut av belgiernes forsvarsspill utover i omgangen. Bakspilleren sørget for redusering til 15-16 halvminuttet før pause, noe som også ble pauseresultatet.
Foruten Hantaru var Aksel A. Strupstad som vanlig solid for ØIF Arendal. Yves Vancosen er mestscorende for HC Vise med sine fem mål før pause. Dragos Hantaru er mestscorende for ØIF Arendal før pause med fem mål.