BØRSEN: Ingen tvil om hvem som var best – ØIF Arendal

BØRSEN: Ingen tvil om hvem som var best

Dragos Hantaru var på ny høyt og lavt da ØIF Arendal tapte 29-30 på hjemmebane mot HC Vise BM lørdag kveld. Med syv mål å gå fra bortekampen var avansementet til 4.runde i fare.

Dragos Hantaru leverte en solid kamp lørdag kveld og begynner virkelig å finne seg til rette i ØIF-drakta.

For Hantaru var best av ØIF-spillerne lørdag kveld. ØIF Arendal stilte uten skadde Magnus Søndenå og Mathias R. Larson. Playmaker og VM-aktuelle Mario Matic varmet benken gjennom hele kampen. Dermed falt et stort ansvar på den unge rumenernes skuldre.

Hantaru blir belønnet med fem poeng på dagens spillerbørs. Han var utvilsomt ØIF Arendals beste spiller med sin målteft, energiske spill i forsvar og iherdige innsats. Han gjorde riktignok litt for mange tekniske feil, men ikke mange nok til at topplasseringen på børsen var i fare.
Aksel A. Strupstad leverer jevnt og trutt på et solid, høyt nivå i ØIF Arendal-trøya. Forsvarskjempen var som vanlig viktig bakover og han skaffet flere straffekast i angrep. Han satt også inn to mål. Strupstads innsats blir belønnet med tre poeng.
Birk H. Inselseth satt inn to mål og leverte en brukbar kamp defensivt. Han blir belønnet med to poeng.
Det siste poenget går til Jørg WIlliam Fiala Gjermundnes. Han satt inn fire mål.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.