B2B: Lexus leverer. ØIF Arendal leverer. Nå skal vi levere sterkere sammen. – ØIF Arendal

B2B: Lexus leverer. ØIF Arendal leverer. Nå skal vi levere sterkere sammen.

Salgssjef Lasse Bjørnsen hos Lexus i Kristiansand er godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen med ØIF Arendal. Det vil merkes i lokalmiljøet.

Lasse Bjørnsen hos Lexus Kristiansand er godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen med ØIF Arendal.

– Lexus og ØIF Arendal skal samarbeide tettere sammen. Lexus er ØIF Arendals nye billeverandør, noe som vil merkes på veiene i distriktet. Vi oppgraderer og styrker vårt engasjement i ØIF Arendal, noe vi gleder oss til å benytte oss av og å utvikle sammen med klubben, smiler Lasse Bjørnsen.

Lexus er nå sølvpartner i ØIF Arendal.

Underveis
ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen og administrasjonssjef Ole Aasen ruller allerede rundt i en Lexus. Sander L. Simonsen har just fått sin nye modell og Olaf R. Hoffstad tripper spent før han får overlevert sin om kort tid. Simonsen og Hoffstad studerer begge ved UIA i Kristiansand og tilbringer noen mil på veien gjennom året. En av klubbens trofaste frivillige, Peder Brannmann, kjører også Lexus og en varm ambassadør for Lexus. Det samme gjør tidligere ØIF Arendal-hovedtrener Andre Jørgensen Hofstøl.
– Å kjøre en Lexus bør prøves. Det gir en helt egen følelse, fastslår arrangementssjef Per Carsten Michelsen.
– Hvorfor engasjerer en bilforhandler i Kristiansand seg i ØIF Arendal?
– Arendal og gamle Aust-Agder er en del av vårt nedslagsfelt. De nærmeste Lexus-forhandlerne er Stavanger i vest og i Tønsberg i øst. Vi ønsker å bli enda mer synlig østover mot Arendal og omegn. Med den tanken i bunn er ØIF Arendal en samarbeidspartner som vil hjelpe oss med nettopp dette og promoteringen som folk vil legge merke til. Lexus leverer premium kvalitet på veien. ØIF Arendal leverer premium kvalitet på banen. Nå skal vi levere enda sterkere sammen, sier Bjørnsen.

Toyota-eid
Lexus er eiet av Toyota og er bilkonsernets premium-merke.
– Man får premium-følelsen når man ser og setter seg inn i en Lexus. Å eie og kjøre en Lexus skal være noe helt eget. Vi anbefaler selvsagt nysgjerrige interessenter til å komme innom oss i Kristiansand. Vi har de mest fornøyde bilkundene de siste elleve årene. Vi strekker oss langt for å imøtekomme behov våre kunder har. Vi leverer premium, gjentar Bjørnsen som også er en kjent kommentatorstemme for alle som følger ØIF Arendals kamper via TV2 Play eller på den tidligere strømmetjenesten handballtv.com.

Og er du supporter av ØIF Arendal inviterer Bjørnsen (lasse.bjornsen@lexuskristiansand.no / 90858493) deg til å ta kontakt med ham for et godt tilbud!

Vi ønsker Lexus velkommen med på laget. Igjen!

Om du ble nysgjerrig, kan du sjekke ut hjemmesiden og bilmodellene Lexus Kristiansand tilbyr her.