NORGE: Ferdig i Elverum – vender hjem – ØIF Arendal

NORGE: Ferdig i Elverum – vender hjem

Sent onsdag kveld ble det offentliggjort at Elverum-spiller Andreas H. Haugseng vender hjem til Nærbø etter kun en halv sesong i Terningen Arena.

Andreas H. Haugseng har spilt i Nærbø i hele oppveksten og har vært en sentral del av oppturen jærbuene har hatt de siste ti årene. I sommer reise han til Elverum for å prøve lykken, men onsdag kveld ble det kjent at han reiser hjem igjen til Nærbø etter kun en halv sesong i Østerdalen. Her i duell med ØIF Arendals Mario Matic i en tidligere kamp som Nærbø-spiller. Arkivfoto.

Haugseng har slitt med å få spilletid hos de regjerende mesterne denne høsten. Jærbuen, som forrige sesong ble kåret til årets midtre bakspiller i Rema 1000-ligaen, har for det meste blitt brukt i hvittrøyenes forsvar. Ifølge pressemeldingen Nærbø sendte ut sent onsdag kveld, er Haugseng spilleklar for moderklubben allerede fredag. Elverum tapte for øvrig knepent mot den polske toppklubben Kielce i gruppespillet i Champions League onsdag kveld uten Haugseng i spillertroppen.

Nærbø spiller i likhet med ØIF Arendal EHF European Cup denne helgen. Jærbuene gjester finske BK-46 og tidligere ØIF Arendal-spiller Nico Rønnberg – med hans bror, tidligere Elverum-spiller Andreas Rønnberg på trenerbenken, lørdag. Nærbø – med nåværende ØIF-trener Heine E. Jensen på benken – vant som kjent EHF European Cup i mai.