BØRSEN: Strupstad fikk bestemannspremie, men tok ikke full pott på børsen… – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Strupstad fikk bestemannspremie, men tok ikke full pott på børsen…

Mario Matic vartet opp med et par lekre underarmsskudd, og Aksel Strupstad var helt sjef i forsvar. Men hvem var best på børsen?

Jørg William Fiala Gjermundnes viser gryende form. I kveld hamret inn ni mål mot Fjellhammer.

ØIF Arendal slo Fjellhammer 33-30 og sikret seg to verdifulle poeng som førte laget opp på en sjetteplass på tabellen. Hærfører var Jørg William Fiala Gjermundnes. Han scoret ni mål på 11 forsøk og får fem poeng av ØIFs egen jury. Unge Fiala har utvilsomt formen inne etter flere gode kamper på rad nå.
Aksel Strupstad ble kåret til ØIFs beste av en publikumsjury. Men William Fiala Gjermundnes rangeres foran av ØIFs egen jury, om enn med knapp margin. Strupstad er dønnsolid i forsvar og setter fem av seks skudd. Tre poeng til Strupstad.
Sander Løvlie Simonsen gjør også en god kamp både i forsvar og angrep. Han scorer seks mål og får to poeng.
Siste poenget går til Mario Matic som nok en gang er nest sist ved mange scoringer. Fem mål ble det også, men litt mange bom.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.