I morgen skal gutta snu en spesiell statistikk – ØIF Arendal

I morgen skal gutta snu en spesiell statistikk

Fjellhammer har ikke vært i nærheten av medalje etter de rykket opp til Rema 1000-ligaen i 2020/2021-sesongen. I dag spilles den tredje kampen lagene mellom i Rema 1000-ligaen i Sparebanken Sør Amfi

I den amputerte 2020/2021-sesongen ble det uavgjort 26-26 i Sparebanken Sør Amfi. Sist sesong endte oppgjøret på hjemmebane i Rema 1000-ligaen med en knepen 31-29 seier til Kristian Bliznac’ menn. Derfor SKAL alle gode ting både være og bli tre i morgen dagens oppgjør.

William Fiala fra oppgjøret mot Fjellhammer forrige sesong.

Fjellhammer ligger i skrivende stund på kvalik-plass i Rema 1000-ligaen. Laget har blant annet slått Runar Sandefjord (31-27) og Kristiansand (30-24) og tapt knepent 29-30 på hjemmebane for serietoer Drammen i høst. Derfor blir det ingen enkel affære å snu statistikken og omsider få inn en seier mot dette lumske laget fra Lørenskog.

Gutta trenger din støtte på tribunen. La den sørlandske blygselen ligge igjen på plassen din, reis deg og bruk både stemme og engasjement.

For i morgen skal vi ha full pott.

God kamp!

Ikke kjøpt billetter enda, klikk her!