RUNDEN: Lorentzen og Sandnes med sterk seier – ØIF Arendal

RUNDEN: Lorentzen og Sandnes med sterk seier

Jakob F. Lorentzen ble mandag lånt ut til eliteseriekollega Sandnes ut sesongen. Onsdag ble det seier på første forsøk for talentet og hans nye lagkompiser.

Lorentzen og Sandnes hadde kniven på strupen borte mot bunnkollega Haslum før kveldens serierunde. Haslum ledet 15-11 til pause, men etter hvilen snudde Sandnes kampen og satt inn seiersmålet halvminuttet før slutt til 30-29. Martin Helland satt inn åtte for Sandnes, mens Kristian M. Gjestrud satt inn syv for Haslum som nå ligger sist i Rema 1000-ligaen med to poeng.

I Trondheim ble det stryk for et skadeutsatt Kristiansand mot serieleder Kolstad. Gjestene fra Sørlandet ble to hakk for små for Magnus Langeland og Kolstad. Til pause ledet trønderne 20-13. Etter hvilen økte rødtrøyene til 39-25. Langeland ble toppscorer med åtte mål for Kolstad, mens Øyvind Frigstad ble toppscorer for Kristiansand med ni mål.

I Drammen ledet vertene klart mot Nærbø 18-11 seks minutter ut i andreomgangen. Da startet Nærbø en opphenting som førte dem opp på 24-23 og 25-24, men da var kreftene slutt. Drammen avgjorde på slutten og vant 28-25. Tord Haugseng satt inn 28-25 for jærbuene, mens Ole Henry Dahl satt inn ti for Drammen.

Kampen mellom Halden og Runar (TV2 Sport 2) er ikke ferdigsspilt.

PS: Elverum spilte en heroisk kamp hjemme mot en av Europas beste lag – polske Kielce – i Terningen Arena. Elverum kjempet nesten polakkene i senk, men måtte gi tapt 27-26 i gruppespillet i Champions League.