EUROPABLOGG:- Det river i hjertet – ØIF Arendal

EUROPABLOGG:- Det river i hjertet

For første gang denne sesongen må ØIF Arendal entre parketten uten 2 x Sunde tilstede på tribunen. Det gjør vondt i hjertet, skriver våre faste bloggere Kari Sunde og Ingrid Sunde før lørdagens returkamp mot HC Robe Zubri i EHF European Cup.

Kari Sunde, her i aksjon i NM-finalen i mai.

Tro oss, vi har saumfart nettsider, sjekket alternativer, senest fredag morgen og måtte tilslutt innse at denne gangen gikk det ikke. Det gjør vondt i hjertet… 

Våre fantastiske spillere er i Tsjekkia for å sikre avansement  i EHF European CUp Vi har 14 mål å gå på, og vi føler vi har et ben i neste runde. Men alt kan skje i håndball og gutta må starte med full intensitet. Vi ønsker ikke at håpet skal bli tent hos tsjekkerne!

Drømmen nå er supportertur ut i Europa. Det har ikke vi vært med på siden vi møtte Granrollers i november 2015. Det må vi få gjort noe med. Nå skal det tilføyes at vi hadde både flybilletter og hotell klart da vi møtte polsk motstand for ett år siden, men karantene-reglene satt stopper for turen. 

Men i kveld må de altså klare seg uten oss ringside. Vi skal likevel fylle lørdagen med håndball. Vi skal heie på Evelyn (Kenny Ekmans datter). Hun spiller turnering i Nedeneshallen og etter det skal vi selvsagt støtte rekruttene våre i 2 divisjonsoppgjøret mot Falk Horten 2. En finfin oppvarming til kampen mot Zubri! 

Vi ønsker våre fantastiske spillere LYKKE TIL! Vit at vi alltid heier på dere, også når vi ikke er fysisk tilstede. Så håper vi dette blir eneste kampen vi må følge bak en skjerm!

GOD KAMP!

Bloggen er skrevet av Ingrid Sunde og Kari Sunde.