JENSEN: – Gir man de lillefingeren, tar de begge armene – ØIF Arendal

JENSEN: – Gir man de lillefingeren, tar de begge armene

Heine E. Jensen vet godt hva som møter ham og ØIF Arendal når gamleklubben Sandnes og hans tidligere kompanjong Dalibor Sedjak onsdag kveld.

Heine E. Jensen møter gamleklubben Sandnes i Sparebanken Sør Amfi onsdag kveld.

– Hvis man ser bort fra tapet mot Elverum, har de vært i kampen om poengene i hver eneste kamp denne sesongen. Det blir et hyggelig gjensyn med treneren, støtteapparatet og mange av spillerne for meg, sier Heine E. Jensen om onsdagens motstander Sandnes i Sparebanken Sør Amfi.

Før Nærbø
Jensen var trener i nettopp Sandnes før han kom til Nærbø. I sommer reiste han videre til ØIF Arendal. Han kjenner særlig godt til gjestenes trener Dalibor Sedjak. Ved siden av trenergjerningen de hadde sammen hos blåtrøyene, var begge håndballlærere på Wang Toppidrett.
– Hva har det å si at dere kjenner hverandre så godt?
– Dalibor og meg har ingen hemmeligheter. Vi jobbet tett sammen og utviklet oss sammen og det er slik vi trenere lærer og tar nye steg. Derfor er det et egentlig et godt spørsmål hva det kan ha å si for møtet mellom to lag der trenerne kjenner hverandre så godt, sier Heine E. Jensen som forteller om en fin tid for hans vedkommende i Sandnes.
– Jeg kjenner til mange av spillerne i klubben, enten da de var i Sandnes eller gjennon rollen min i Nærbø. Særlig brødrene Tord og Henning Lea Knutsen kan skape problemer for oss. De har også flere som vet hva som kreves på dette nivået, mener han.

Favoritter
Selv om ØIF Arendal må finne seg i å være klare favoritter i onsdagens oppgjør, er Jensen tydelig på at Sandnes kan skape problemer.
– Kan dere gå en smell?
– Ja, det kan vi. De har slått Kristiansand som ligger over oss på tabellen. Samtidig er vi i en fin flyt om dagen, særlig med seieren mot Drammen og deler av kampen mot HC Robe Zubri på lørdag i minnet, sier Jensen videre.
– Men gir vi Sandnes lillefingeren, tar de begge armene, advarer Jensen.
Playmaker Mario Matic sier til oifarendal.no i forbindelse med onsdagens hjemmekamp at Sandnes-spillerne er godt forberedt, men at de individuelle ferdighetene ikke har vært gode nok til å nå helt opp i kampen om poeng.
– Jeg kjenner både brødrene Lea Knutsen og flere av de andre spillerne godt nok til å vite at kommer til å bite godt fra seg på onsdag. De jobber hele veien inn i hver kamp, sier Jensen som melder om en tropp fri for skader.
– Bank i bordet, avslutter Jensen med tanke på ØIF Arendals tette kampprogram om dagen.

PS: Etter onsdagens kamp mot Sandnes flyr troppen til Tsjekkia fredag for å møte HC Robe Zubri i returkampen i EHF European Cup lørdag.