PANZA: – Vi skal til Tsjekkia for å sette en standard – ØIF Arendal

PANZA: – Vi skal til Tsjekkia for å sette en standard

ØIF-trener Luka Panza er krystallklar på hva laget skal prestere i returoppgjøret i EHF European Cup mot HC Robe Zubri lørdag.

Luka Panza forventer resultater i Tsjekkia når returkampen i EHF European Cup spilles lørdag. ØIF Arendal vant som kjent hele 34-20 i den første kampen mot HC Robe Zubri sist helg.

– Vi reiser nedover fredag og får en trening i beina fredag kveld før lørdagens kamp. Skal vi utvikle autoritet, må vi vise en standard i denne kampen som gjør at vi bygger videre på selvtilittskontoen vår, sier Panza.

14 mål
ØIF Arendal går til lørdagens med 14-målsforsprang og må sies å tåle favorittstempelet i returkampen også.
– Vi tar Zubri seriøst. For onsdag venter Kristiansand i Kristiansand og da skal vi stille med best mulig selvtillitt. Å vinne bygger som sagt selvtillitt, mens tap spiser opp av den samme kontoen og gir mange spørsmål. Selv om spillerne selvsagt merker slitasjen med det dette kampprogrammet har vi bare ett mål i Tsjekkia, og det er å vinne, fastslår Panza.
Han og hovedtrener Luka Panza reiser til Tsjekkia med 14 spillere. Et bra utgangspunkt for å gjøre jobben uten at slitasjen tærer på spillerkroppene mer enn nødvendig.
– Planen er å rullere på spillerne gjennom kampen slik at kreftene blir fordelt best mulig, sier Panza som beskriver onsdagens 33-30 seier mot Sandnes som en nødvendig arbeidsseier.

Det er foreløpig uklart hvor bortekampen mot HC Robe Zubri streames for norske seere. Nettredaksjonen kommer tilbake til informasjon om hvordan kampen på lørdag kan følges.