Hadde 39 i feber før kampen – leverte 51 i redningsprosent(!) – ØIF Arendal

Hadde 39 i feber før kampen – leverte 51 i redningsprosent(!)

Ivan Eres lå rett ut med høy feber før lørdagens kamp mot HC Robe Zubri. Så storspilte han og bidro sterkt til storseier.

Ivan Eres fikk bestemannspremiren mot HC Robe Zubri lørdag.
ANNONSE

oif_julebord_2022_1200x12002

– Det var veldig greit å stå bak forsvaret vårt idag. De leverte solide prestasjoner og da er det enklere å stå bakerst. Gutta ga meg mye energi gjennom kampen, men vi får se hvordan kroppen føles i kveld. Det blir ingen seierfest for å si det slik, humrer Ivan Eres.

Feberredninger
For kroaten serverte feberredninger – bokstavelig talt – gjennom hele matchen. På det meste blinket det 57 i redningsprosent på livefeeden til EHF. Han endte med småpene 51%. Da blir det seier. For de tsjekkiske grønntrøyene var flere hakk for små for Eres og ØIF Arendal i den første kampen lagene mellom. ØIF Arendal gjorde i realiteten som de ville og vant til slutt 34-20.
– Vi fikk satt et godt forsvar og fikk opp tempoet. At målforskjellen mellom lagene skulle bli så stor hadde vi ikke forventet. Man vet aldri helt hva man møter selv om vi hadde sett litt video av dem, sier Eres.
– Men det er uansett gøy å prestere godt, smiler Eres.

ANNONSE

annonse-oif-1080x1080

Skadefrie…
Det blir ikke mange dagene med hvile for Eres & co. Onsdag venter Sandnes i Sparebanken Sør Amfi. Neste helg spilles returkampen mot tsjekkerne i Zubri.
– Hvem starter til onsdag? Deg og Kristijan?
– Det viktigste er at vi vinner, ikke hvem som starter. Kristijan og meg er hverandres beste rådgivere som støtter hverandre uansett. Kristijan var god mot Drammen og idag var det min tur. Jeg vet ikke hvordan kroppen er en gang når vi kommer til onsdag, sier han og tar seg på panna.

For i dag leverte Eres feberredninger. Bokstavelig talt.

BILLETTER TIL ONSDAGENS REMA 1000-KAMP MOT SANDNES ER LAGT UT OG KJØPES HER.

ANNONSE

oif_sponsorfamilien_okt_2022