NORGE: Påførte Kjelling, Rammel & co sitt første tap – ØIF Arendal

NORGE: Påførte Kjelling, Rammel & co sitt første tap

Tidligere ØIF Arendal-kaptein Kristian Rammel og hans nye klubb Drammen fikk stryk i kveldens toppkamp i Terningen Arena.

Kristian Kjelling og Drammen gikk på sitt første tap i Rema 1000-ligaen mandag kveld. Elverum ble for sterke i Terningen Arena. Arkivfoto.

Elverum tok ledelsen 1-0 i Terningen Arena og så i praksis seg ikke tilbake i førsteomgangen i kveldens toppoppgjør i Rema 1000-ligaen. Anført av Stig-Tore Moen Nilsen (5 mål i førsteomgang) ledet Elverum henholdsvis 8-5 (12 minutters spill), 14-8 (21 minutters spill) og 19-11 (pause).
Etter hvilen hadde Drammens kantspiller Ole-Henry Dahl bestemt seg for å gjøre et realt forsøk på å ta igjen Elverums ledelse. I løpet av tre minutters spill løp Dahl inn fire reduseringsmål fra til 21-17. Elverum svarte på forsøket med å score fire raske til 25-18 etter 40 minutters spill – samtidig som Emil K. Imsgaard spilte seg stort opp foran hjemmepublikummet.

Østerdølene til slutt komfortabelt 32-26.

Stig-Tore Moen Nilsen og Tobias Grøndal ble toppscorere for Elverum med syv mål hver i kveldens oppgjør. For Drammen ble Sindre A. Aho toppscorer med åtte mål.

Dermed er det kun Kolstad og Runar som er ubeseiret i Rema 1000-ligaen. Elverum tapte som kjent hjemme for ØIF Arendal i 2. serierunde.

NB: Elverum skal i aksjon allerede torsdag kveld. Da fylles forhåpntligvis Håkons Hall opp når giganten Barcelona er motstander. Den kampen sendes på TV3+ / Viaplay. Drammen spiller ny kamp i Rema 1000-ligaen hjemme mot serieleder Kolstad kommende lørdag. Den kampen sendes på TV2 Sport 2.