KOLSTAD: – Veldig fornøyd med måten vi står opp på i dag – ØIF Arendal

KOLSTAD: – Veldig fornøyd med måten vi står opp på i dag

Kolstad-trener Stian Gomo var godt fornøyd med 30-25 seierer mot ØIF Arendal lørdag kveld.

Kolstad-trener Stian Gomo. Arkivfoto.

– VI møter et veldig bra lag og veldig fornøyd med måten vi står opp på idag, sa Gomo til TV2 Sport 2 like etter kampslutt.Hektisk
Kolstad kom til lørdagens toppkamp med tirsdagens 30-27 tap mot Bidasoa i kvalifiseringen til EHF European League i beina.
– Forsvarsspillet var fantastisk, mente han.
Og bak sto landslagsmålvakt Torbjørn Bergerud som hadde en grei dag på jobben. Det samme hadde hans motpart på andre siden av banen, ØIF Arendals Kristijan Jurisic.
– Vi står bra bakover og vi vinner fullt fortjent. Godt å se Lyse i storslag idag, sier Bergerud som på den offisielle statistikken endte på en redningsprosent på 37.
Kolstad skal allerede tirsdag ut i ny kamp når Bidasoa venter hjemme i Trondheim. Der må Kolstad vinne med tre eller flere mål for å gå videre til EHF European League.

NB: Kristiansand slo Halden 32-28 på hjemmebane lørdag kveld i den andre kampen i Rema 1000-ligaen. Kristiansand ledet 17-12 til pause. Victor Skillhammar og Øyvind Frigstad satt inn syv mål hver for vertene. Jørgen Jansrud og Truls Erik Grøtta satt inn ni hver for haldenserne.