MATCHDAY: Dagens tekst – Juri og Søndenå møter gamleklubben – ØIF Arendal

MATCHDAY: Dagens tekst – Juri og Søndenå møter gamleklubben

Dette er dagens tekst i kampprogrammet til Haslum klokken 17:00 i ettermiddag.

Kristijan Jurisic er klar til å møte gamleklubben Haslum i ettermiddag.

BILLETTER TIL SØNDAGENS HJEMMEKAMP KLOKKEN 1700 KJØPER DU HER ELLER I ØIF-APPEN.

Her er dagens tekst i kampprogrammet:

Kveldens motstander Haslum har i sommer mistet en rekke bærebjelker. Likevel har bæringene god tro på at egne ferdigheter. For mens ØIF Arendal før sesongen er tippet i toppstriden i årets Rema 1000-liga, ble Haslum tippet i bunnstriden og nedrykk av ekspertene.

ØIF Arendal kommer til oppgjøret – forhåpentligvis med en restituert forsvarsgeneral på plass. Frederik Børms ankel var et skue i seg selv etter tapet borte mot Drammen for halvannen uke siden. Tom-Eirik Skarpsnos menn imponerte borte mot Nærbø forrige søndag med 27-26 seier i Nye Loen.

Derfor er det få som blir overrasket om kveldens oppgjør mellom Kristijan Jurisic og Magnus Søndenås gamleklubb vs. 2022/2023-utgaven av ØIF Arendal blir en jevn batalje.

Vår egen Kristijan Jurisic har levert jevnt solid i sesongåpningen, men det har også Haslums talentfulle målvakt Thomas Langerud Kristoffersen gjort.

Tilsvarende oppgjør sist sesong endte 32-29 favør ØIF Arendal. Da ble Sondre Paulsens kåret til banens beste spiller for hjemmelaget og Benjamin Hallgren for bortelaget.
Paulsen la som kjent opp i sommer, mens Hallgren byttet ut den rød Haslum-drakta med fransk håndball. Så hvem blir avgjørende i kveldens batalje?

God kamp!