NM G20: – Selvfølgelig går vi for seier – ØIF Arendal
Sverre Asser

NM G20: – Selvfølgelig går vi for seier

Øyestad G20 skal ut mot Langhus i NM i G20 lørdag. Bakspiller Sverre Asser er krystallklar før matchen.

Sverre Asser og Øyestad G20 spiller NM-kamp borte mot Langhus lørdag. Arkivfoto.

– Selvfølgelig går vi for seier. Det gjør vi i alle kamper vi spiller, sier Sverre Asser som fikk sin offisielle debut mot Urædd i 3.rundematchen i NM for ØIF Arendal onsdag kveld.

Langhus
Øyestads G20-mannskap består i hovedsak av to 2002-modeller, flere 2003-modeller og en rekke 2004-modeller. Han erkjenner at kjennskapen til lørdagens NM-motstander er skral.
– Vi har godt kjennskap til 03-laget deres, men særlig mer kjenner vi ikke til. Derfor blir det ekstra spennende å se hva som venter oss. Vi skal uansett møte alle lag med samme tenningsnivå og gnist. Litt kjedelig å si at vi tar én kamp av gangen, men i NM må det uansett bli slik, sier Asser som vet at finalespillet i NM G20 er lagt til Final8-helga i Arendal i slutten av februar.
Han erkjenner at det hadde vært en liten drøm å nå dit, men sier også at veien er lang.
– Samtidig kan vi ikke tenke så langt. Én kamp av gangen. Noe annet kan det ikke være snakk om i NM. Nå er det Langhus som også har fordel av hjemmebane, avslutter Sverre Asser som etter alle solemerker blir sentral for laget sammen med blant andre ØIF Arendal-spillerne Jakob F. Lorentzen, Sebastian Simonsen og Henrik Øygarden samt hospitant Magnus Tveitdal Olsen.

Kjetil Øygarden og Asle Gran leder G20-laget, som med unntak av rekruttlagets veteranspillere, er samme spillertropp som 2.divisjonslaget.