ØIF-DEBUTANT: – Klart man kjenner litt ekstra på det når man får beskjed – ØIF Arendal
Sverre Asser

ØIF-DEBUTANT: – Klart man kjenner litt ekstra på det når man får beskjed

Sverre Asser har hatt flere innhopp i treningskamper det siste halvannet året i ØIF Arendal-drakta. Onsdag kveld fikk han sin offisielle debut for ØIF Arendal.

Sverre Asser. Arkivfoto.

– Klart man kjenner litt ekstra på det når man får beskjed om å gjøre seg klar, men vi vant og jeg scoret ett mål. Så da må jeg være fornøyd, sier en glad Sverre R. Asser til oifarendal.no onsdag kveld etter at han fikk sin offisielle debut i ØIF Arendal i 3.runde-kampen i NM mot Urædd i Porsgrunn.

KOnkurranse
For konkurransen om spilletiden på høyrebacken er knallhard. Kaptein Magnus Søndenå og Birk H. Inselseth står foran Hisøy-gutten i køen, men i kveldens kamp fikk han tidvis vist talentet sitt i Porsgrunn Arena da han fikk sjansen i andre omgang.
– Dette var jo en viktig NM-kamp og en litt annen setting enn treningskampene jeg har spilt tidligere. Da jeg først kom inn bestemte jeg meg for å gjøre det beste ut av det. Det var deilig å se at skuddet mitt gikk inn. Veldig deilig, fastslår han.
ØIF Arendal vant til slutt oppskriftsmessig 36-25 mot 2.divisjonslaget Urædd. Asser er tydelig på at innhoppet ga mersmak.

Mersmak
– Absolutt. Jeg håper på flere muligheter. Jeg er sugen på mer spill og vise meg mer frem på dette nivået. Jeg må bare jobbe hardt videre, sier han.
Selv om den offisielle debuten i ØIF-drakta helst skulle ha kommet på hjemmebane i Sparebanken Sør Amfi, skryter han av rammene i Porsgrunn onsdag kveld.
– Full hall, god stemning og et bra arrangement. All ære til Urædd og arrangøren for en flott kveld og ramme.
Hjemmepublikummet bidro med solid drahjelp til hjemmehåpene i onsdagens kamp. Det sto uavgjort 9-9 midtveis i førsteomgang, før ØIF Arendal satt opp tempoet, gikk opp i ledelse 15-9 og siden en komfortabel 36-25-seier.
– Overrasket over at hjemmelaget også leverte på banen i første halvdel av første omgang?
– Ja, det tror jeg mange var. De viste seg fra en god side, men utover i kampen ble det klart at vi var bedre trent og et bedre lag. Likevel fortjener Urædd skryt for innsatsen, mener Asser.

Som selv fortjener skryt for sin offisielle debut i ØIF Arendal. Gratulerer, Sverre!