HANTARU: – Vi skal ha to poeng til søndag – ØIF Arendal

HANTARU: – Vi skal ha to poeng til søndag

Dragos Hantaru blir varmere og varmere i ØIF-drakta. Onsdag ble han toppscorer i NM-kampen mot Urædd. Han vil ikke gi seg med det.

Dragos Hantaru ble kåret til kampens beste spiller onsdag kveld. Søndag venter en langt større utfordring når Haslum gjester Sparebanken Sør Amfi til dyst i Rema 1000-ligaen.

– Den kampen skal vi på maksimalt alvor. Vi skal ha begge poengene i den kampen, sier Hantaru og sikter til søndagens hjemmekamp mot Haslum i Sparebanken Sør Amfi.

BILLETTER TIL SØNDAGENS HJEMMEKAMP MOT HASLUM KJØPER DU HER.


Toppscorer
Rumeneren har hatt flere gode innhopp i ØIF-drakta, men det tar tid å venne seg til den norske håndballkulturen. Rumeneren var naturlig nok en fornøyd herremann etter onsdagens NM-kamp mot Urædd, selv om motstanderen til daglig spiller i 2.divisjon.
– I deler av kampen var ikke det så enkelt å se. De imponerte oss alle, skryter Hantaru.
Likevel viste divisjonsforskjellen seg utover i kampen. Hantaru var spesielt hvass i starten av andre omgang der han hamret inn fem mål på ti minutter. Da var onsdagens NM-kamp i realiteten avgjort. Hantaru scoret totalt syv mål.
– Vi hadde en treg start fordi vi ikke var fokusert nok, men vi steppet opp og gjorde det vi måtte for å vinne uten store problemer, sier han.

Og nå venter Haslum søndag.

PS: Haslum sikret seg også avansement til 4.runde i NM med 36-32 over 2.divisjonslaget Lillestrøm onsdag kveld.