FIALA: – Vi må passe på at vi ikke gjør ham god – ØIF Arendal

FIALA: – Vi må passe på at vi ikke gjør ham god

Når Jørg William Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal møter Haslum i Sparebanken Sør Amfi søndag, er det særlig én spiller som ikke behøver å bli spilt god.

Jørg William Fiala Gjermundnes er klar for Haslum søndag.

– Haslum kommer hit med sitt gode kollektive spill. Det må vi stå i mot, men vi må passe på at vi ikke skyter Langerud (red.anm; Haslum-målvakt Thomas Langerud Kristoffersen) god. Da får vi det tøft, advarer Jørg William Fiala Gjermundnes.
For i forrige serierunde viste Haslum at de ikke har tenkt å rykke ned fra Rema 1000-ligaen denne sesongen, slik mange eksperter har spådd før sesongen. Haslum snøt Nærbø i Nye Loen med 27-26 seier i forrige serierunde. Bæringenes unge målvakt var avgjørende.
– De slo Nærbø borte og viste der at de har god kvalitet i troppen. Det er klart det gir Haslum-gutta mye selvtilitt. De kommer til å møte opp med mye fart. Vi kommer til å se et heltent Haslum-lag, mener han.

-Alltid deilig
Fiala og ØIF Arendal kommer til kampen med onsdagens komfortable avansement mot Urædd i NM friskt i minnet. Halsum måtte slite litt mer mot Lillestrøm (2.divisjon), men vant til slutt med fire mål. Selv om det er stor forskjell på 2.divisjonsmotstand og Haslum, legger ikke bakspilleren skjul på at det var deilig å score godt med mål i NM-kampen. Fiala scoret fem ganger onsdag.
– Det hjelper på selvtilitten selvfølgelig. Alltid deilig å score mål og kjenne hvor målet står. Mot Haslum skal vi som vanlig gi alt og uansett ta de to poengene som ligger i potten. Det blir mye fart og tøffe dueller. Vi gleder oss, fastslår han.

BILLETTER TIL SØNDAGENS HJEMMEKAMP KLOKKEN 1700 KJØPER DU HER ELLER I ØIF-APPEN.