BLOGG: Veien mot Final8 – en kamp på veien… – ØIF Arendal

BLOGG: Veien mot Final8 – en kamp på veien…

I kveld kastes NM-eventyret i gang for ØIF Arendal sin del. Denne gangen i en helt ny form vi håper blir suksess, hvor de 4 beste lagene for menn og kvinner skal kjempe om NM-titlene gjennom en helg i Arendal.

Kari Sunde er selvsat på plass i Porsgrunn i kveld.

Bloggen er skrevet av Ingrid Sunde og Kari Sunde og innlegget står for innsenderens syn.

Vi starter i tredje runde og møter 2. divisjonsklubben Urædd.  La oss slå det fast: vi tror ikke cup-bomben kommer i denne kampen. Det skal være plankekjøring for ØIF Arendal og vi blir ikke overrasket om våre yngste spillere får mye spilletid.
Samtidig vil nok Heine og Luka bruke kampen til å terpe på sine systemer og sitt spill. Det skal være David mot Goliat, men alle kamper skal tas seriøst og vi håper at ØIF Arendal kommer med masse energi og fart!

Final8 er målet! Vi er utrolig stolte over å ha fått arrangementet til Arendal! Kaptein Søndenå sa til TV2 Sport 2 at spillerne ikke noe noen planer om å jobbe dugnad når Arendal inviterer til Final8 24.-26. februar. Han var klar i sin tale: ØIF Arendal skal spille selv! Da må hver kamp vinnes!

Det inviteres til håndballfest i Porsgrunn, hvor Urædd møter Øif Arendal og like etter skal Pors møte Vipers. Det hadde selvsagt vært moro å få med seg begge kampene men det blir dessverre for sent for våre yngste passasjerer på bussen. Vi får heller gi vår støtte til Vipers ved senere anledning. 

La oss snakke litt om Final8. Det kom sterke reaksjoner da det ble annonsert at arrangementet skulle legges til Arendal. Noen mente at det er få som orker å tilbringe en helg i Arendal, andre synes det er slitsomt med det røde gulvet og det var også skikkelig urettferdig at Arendal fikk arrangementet.
Felles for alle kommentarer var at de kom fra Elverumsfolk. Vel, urettferdig er det ikke! ØIF Arendal sin presentasjon av planer og støttespillere var i en egen klasse, i følge sikre kilder – og dermed vel fortjent. Vi kan berolige damen fra Elverum at kampene skal spilles på et beroligende, blått gulv. Tiden vil vise om det kommer litt folk for å se på… 

Vi er en god gjeng som entrer Svermen-bussen og setter kurs mot Porsgrunn. Det elsker vi! Det er noe eget med turene våre, stemningen, vennskapene på tvers av alder, gode historier og uansett resultat på kampene er det alltid godt å være sammen på hjemveien. Vi jobber for å få tilbake alle som var med på bortekamper før koronaen, og vi er godt fornøyd sålangt denne sesongen.
Vi er så utrolig takknemlig for alle som er med! 

Til vanlig i bloggen har vi alltid ett humoristisk stikk til motstanderen. Det er vanskelig å finne denne gangen da vi ikke vet noe eller kjenner til laget. Men vi kjenner godt til sisteskansen og han er absolutt en favoritt! Vi gleder oss til å juble og klappe litt ekstra for «vår» Oliver, selv om vi liker han best når han sitter ringside med oss og heier på ØIF Arendal;)

Kampen mot Urædd er en av tre kamper som må vinnes for å komme til Final8, det er ikke ett tema å ryke ut i kveld.

Vi gleder oss! GOD KAMP!