JENSEN: – Sesongen er lang – ØIF Arendal

JENSEN: – Sesongen er lang

Heine E. Jensen var fornøyd, men som vanlig fattet på Jensen-vis etter tomålsseieren mot Elverum tirsdag kveld.

Luka Panza og Heine E. Jensen. Arkivfoto.


– Jeg synes vi spiller en fin kamp. Vi er både heldige og dyktige. Vi får satt oss i noen gode situasjoner etter den svake starten. Dette var en langt bedre prestasjon enn mot Halden i serieåpningen, fastslår ØIF Arendals nye hovedtrener Heine E. Jensen overfor oifarendal.no.

Spirit og moral
Han er tydelig på at spillerne leverte ikke bare et bedre resultat mot et bedre lag enn Halden, men følgelig også en bedre prestasjon i nær sagt alle spillets faser.
– Altså, vi var ikke fornøyd med hvordan vi fremstod mot Halden. I dag fikk vi frem spirit og moral. Idag var prestasjonen bedre. Å slå Elverum er noe alle vil, sier en tydelig fornøyd Jensen.
Selv om Søndenå løp og hamret inn dusinert fullt, nyervervelsene Aksel Strupstad, Dragos Hantaru og Mathias Larson viste seg frem – og forrige sesongs bærebjelker Olaf R. Hoffstad, Sander L. Simonsen, Mario Matic, Kristijan Jurisic og forsvarsgeneral Frederik Børm leverte bra gjennom hele kampen, trekker han frem laget med stor L som avgjørende.
– Søndenå er knivskarp, men i dag står guttene frem sammen. Vi fremstår som et lag og idag så vinner vi sammen. Vi hadde et sterkt ønske om å fremstå på en langt bedre måte enn mot Halden. Det kom godt frem idag, synes Jensen.

-Mer nøye
Jensen trekker frem disiplinen i spillets faser som avgjørende.
– Guttene spiller en disiplinert kamp og mer nøye i spillet enn på fredag. De er også flinkere med ballen og bedre til å sette hverandre opp i gode situasjoner. En godt gjennomført kamp.
Rumenske Dragos Hantaru kom ikke på banen i serieåpningen. Mot Elverum leverte han energi i det defensive arbeidet og to mål fremover da han var på banen.
– Det må være godt å se at Dragos kom fra det på en fin måte?
– Absolutt. Vi ønsker å få i gang så mange spillere som mulig. For sesongen er lang, minner Heine E. Jensen om etter målshowet og seieren mot seriefavoritt Elverum.