BØRSEN: Mange solide, men hvem fikk poengene? – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Mange solide, men hvem fikk poengene?

En real maktdemonstrasjon av ØIF Arendal. Nesten som fugl Phønix reiste Olaf Richter Hoffstad & co seg etter den bleke innsatsen i seriepremieren. Seieren mot Elverum var således en skrell. Men hvem var ØIFs beste spiller i 36-34-seieren?

Det var mange spillere som leverte bra i 36-34-seieren borte mot Elverum tirsdag kveld. Her er årets kapteinsteam avbildet.

De røde og svarte kom bakpå i åpningen av kampen og lå under 0-4. Da så det litt svart ut, men ØIF-spillerne meldte seg på en etter en. Magnus Søndenå scoret jevnt og trutt, Dragos Hantura presenterte seg, Olaf Richter Hoffstad var ikke til å kjenne igjen fra Halden-kampen , Kristijan Jurisic leverte flere viktige redninger, Aksel Strupstad var helt sjef i forsvar og fikk god hjelp av Frederik Børm. Sander Løvlie Simonsen scoret på viktige tidspunkt, og Mario Matic og Mathias Larson vekslet på å servere medspillerne. Det var mange som leverte i bragden på Elverum. Hvem som var best?


Utvilsomt Magnus Søndenå. 12 scoringer var imponerende. Prikken over i-en var nok rushmålet da han lurte Elverum-målvakt Emre Imsgard trill rundt. Da ledet ØIF 33-27 og kampen var nesten avgjort. Magnus får 5 poeng av ØIFs egen jury.
Mathias Larson får tre poeng. Dansken er assistkonge i kampen, og spesielt imponerte samspillet med Søndenå. Rett nok gjorde Larson noen grove feil i sluttminuttene, men det er liten tvil om kapasiteten til unggutten.

Aksel Strupstad var utvilsomt best bakover på banen. Han var limet i forsvar og meget sterk i duellspillet. 2 poeng går til Strupstad.
Det siste poenget tilfaller Sander Løvlie Simonsen i sterk konkurranse med Olaf Richter Hoffstad. Ikke mye som skiller dem, men tre av Sanders scoringer er matchavgjørende. Skuddet fra bakspiller-posisjon er av høy kvalitet.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av tidligere ØIF Arendal-spiller David Rui, Svermen-entusiast Ingrid Sunde, nettredaktør Tore Abrahamsen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.