Vidovic vraket i serieåpningen – tilbake i kveld – ØIF Arendal

Vidovic vraket i serieåpningen – tilbake i kveld

ØIF Arendals mangeårige playmaker Josip Vidovic ble vraket av Elverum-trener Børge Lund til serieåpningen mot Nærbø lørdag. I kveld er han tilbake mot gamle lagkamerater.

Børge Lund vraket Josip Vidovic i serieåpningen mot Nærbø. I kveld er kroaten tilbake mot gamleklubben ØIF Arendal.

Begge lags spillertropper til kveldens kamp finner du nederst i artikkelen.

– Jeg er glad for at jeg var med sammen med laget på turen, og forsøkte å bidra med det jeg kan utenfor banen. Det går på å snakke med spillerne, holde humøret oppe og tulle litt. Om jeg ser at noen sliter prøver jeg også å ta en prat med dem, jeg begynner tross alt å få en del erfaring, sa Vidovic til Østlendingen etter vrakingen i helga. Ifølge avisen har han aldri tidligere blitt vraket fra en serieåpning, men i kveld er han tilbake i Elverum-troppen på hjemmebane mot våre egne i ØIF Arendal.
Elverum vant borte mot Nærbø i serieåpningen (31-27), mens ØIF Arendal spilte uavgjort (26-26) hjemme mot Halden.

Elverum vs. ØIF Arendal har avkast klokken 19:15 tirsdag kveld. Slik følger du klassikeren om du ikke sitter ringside i Terningen Arena!

ØIF Arendal stiller med følgende mannskap mot Elverum:
Kristijan Jurisic, Ivan Eres – Adrian G. Evensen, Mario Matic, Jakob F. Lorentzen, Magnus Søndenå, Jørg William Fiala Gjermundnes, Birk H. Inselseth, Mathias R. Larson, Olaf R. Hoffstad, Aksel A. Strupstad, Henrik Øygarden, Sebastian L. Simonsen, Sander L. Simonsen, Frederik Børm og Dragos Hantaru

Elverum stiller med følgende mannskap:
Emil Kheri Imsgard, Simon Mizera – Daniel Blomgren, Josip Vidovic, Kasper T. Lien, Christopher Hedberg, Kristian H. Larsen, Stig-Tore Moen Nilsen, Kassem Awad, Uros Borzas, Niclas Fingren, Tobias S. Grøndahl, Orri Freyr Thorkelsson, Andreas H. Haugseng, Sindre Heldal og Benjamin Berg.