FINAL8: Grete og Sverre med på laget! – ØIF Arendal

FINAL8: Grete og Sverre med på laget!

Prosjektorganisasjonen i Final8 begynner å ta form. Denne uka har Grete R. Skindlo og Sverre Knutsen i Arendal By sagt ja til to sentrale roller.

Grete Skindlo og Sverre Knutsen blir sentrale i Final8 fremover. Duoen skal lede salgsarbeidet og markedsarbeidet.

– Dette gleder vi oss veldig til og arbeidet er allerede kommet i gang, smiler duoen etter det første prosjektmøte i Final8-gruppa.
NM for seniorer og juniorer avsluttes med finalespill i Sparebanken Sør Amfi i slutten av februar neste år.

Viktige roller
Skindlo og Knutsen har sagt ja til to svært viktige roller i arrangementet som skal fylle opp Arendal med håndballentusiaster i februar. Knutsen skal lede markedsarbeidet og Skindlo salgsarbeidet.
– Dette er et prosjekt som blir veldig viktig for Arendal sentrum og det lokale næringslivet. Da jeg ble spurt om å lede markedsføringsarbeidet var det enkelt å si ja. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som skal fylle opp byen i februar, smiler daglig leder i Sverre Knutsen i Arendal By.

Bredt samarbeid
For det nye cupfinale-konseptet i håndball innebærer grundige forberedelser, en ny prosjektorganisasjon og ikke minst tett samarbeid mellom Norges Håndballforbund, Norsk Topphåndball, ØIF Arendal, interesseforeningen Arendal By, lokalt næringsliv, Canal Street, reiselivsaktører og flere til. Grete R. Skindlo, som i en årrekke har vært en viktig pådriver for salg- og markedsarbeidet bak Grane Arendals Jenteløftet, skal lede salgsarbeidet. Målet er å fylle Sparebanken Sør Amfi.
– Vi skal lage en folkefest og min jobb blir å spre det glade håndballbudskapet om Final8 til breddeklubber i regionen. NM og det tidligere cupfinale-konseptet i romjula har tidligere vært mest rettet mot voksne håndballsupportere. Det ønsker vi å gjøre noe med, forteller Skindlo.
Hun er allerede i gang med å sy sammen billettpakker rettet mot barn, unge, lag og familier.
– Det blir en helg til ende med underholdning, egne arrangement for barn og unge, spenning på håndballbanen, semifinaler for juniorer og seniorer for begge kjønn fra torsdag til søndag en helg til ende. Arrangementet vil også binde sammen klubber og lag i området vårt som skal stå for mye av dugnadsarbeidet før, under og etter arrangementet, sier Skindlo.

Byutvikling
Sverre Knutsen er tydelig på at arrangementet krever tett samarbeid mellom alt som kan krype og gå av aktører i forkant og gjennom Final8-helgen.
– Dette er byutvikling i praksis. Den eneste måten å lykkes på er å samarbeide. Erfaringen og kompetansen vi allerede har fra andre arrangement skal vi sammen med NHF, Canal Street og alle de andre aktørene bruke til å skape et solid og godt Final8 i februar, sier Knutsen til oifarendal.no.
– Vi har brukt litt tid på å finne de riktige personene, men det har vi funnet i erfaringen, kompetansen og driftigheten Sverre og Grete representerer, smiler daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Og med Grete og Sverre på plass, er vi sikre på at salgsarbeidet og markedsføringsarbeidet er i beste hender. Velkommen på laget, Grete og Sverre!

PS: Final8 i NM arrangeres for første gang siste helga i februar neste år.