SISTE: Kolstad sendte Kjelling & co ut – ØIF Arendal

SISTE: Kolstad sendte Kjelling & co ut

Trønderne hadde to mål å gå på før returoppgjøret i kvalifiseringen til EHF European League. Det holdt mer en nok for trønderne mot tidligere ØIF Arendal-spiller Kristian Rammel og Drammen.

Kristian Kjelling og Drammen røk ut mot Kolstad i det helnorske oppgjøret i kvaliken til EHF European League søndag kveld.

Kolstad ledet 5-1 før publikum fikk satt seg i Drammenshallen i det helnorske returoppgjøret om retten til å spille 2.kvalik-runde til EHF European League. Siden ble det 3-9 etter 12 minutters spill, men deretter fant Drammen flyten og reduserte en rekke ganger slik at pauseresultatet var 11-13 i Drammenshallen.
Hva Christian Berge fortalte egne spillere i pausen vites ikke, men rødtrøyene gikk hardt til verks og økte ledelsen utover i andre omgangen. Fem minutter før slutt stod det 17-27 på tavla. Særlig målvakt Torbjørn Bergerud var sentral for gjestene. Han endte med en redningsprosent på 50 i oppgjøret.

Kolstad vant til slutt 29-21 og vant dermed med ti mål sammenlagt. Kolstad er dermed videre til 2.kvalifiseringsrunde til EHF European League.

Viktor P. Norberg ble Drammens toppscorer med fem mål. Sigvaldi Gudjonsson ble Kolstads toppscorer med seks scoringer.