STRUPSTAD: – Vi må være på fra start av – ØIF Arendal

STRUPSTAD: – Vi må være på fra start av

Aksel A. Strupstad er krystallklar før seriefavoritt Elverum står for tur klokken 19:15 tirsdag kveld.

Aksel A. Strupstad og ØIF Arendal gjester Elverum tirsdag kveld.

– Vi må være på fra start av på en helt annen måte enn mot Halden, sier en krystallklar Aksel A. Strupstad før møtet med Elverum i Terningen Arena tirsdag kveld.

TV2 Sport 2
Kampen mellom sist sesongs cupfinalemotstandere og sluttspillmotstandere bruker alltid å bli dramatiske, inneholde røde kort, to-minuttere og alt prestisjeoppgjør skal inneholde. Strupstad kom delvis godt fra det i serieåpningen mot Halden, men strekspilleren er tydelig på at nivået må flere hakk opp skal det være poeng mot seriefavoritten.
– Forsvarsspillet må være skarpere, vi må bli flinkere til å skape brudd, en helt annen aggressivitet og gjøre det vanskelig for Elverum. Fremover må vi være mer disiplinert, sier Strupstad som ble kåret til Rema 1000-ligaens beste strekspiller forrige sesong.

Vil vise seg frem
Strupstad er tydelig på at seriefavoritten følgelig er favoritter i Terningen Arena tirsdag. Samtidig sier han spillerne og laget er mer enn klare for å vise seg fra en annen side enn i fredagens 26-26 kamp mot Halden i serieåpningen.
– Vi brukte søndagen til å se video av situasjoner mot Halden, slik at vi kan få rettet opp i det som ikke fungerte da. Treningene inn mot kampen handler om å justere på det vi er enige om, sier han videre.

Busset mandag
Strupstad og ØIF-troppen busser mot innlandet mandag ettermiddag etter formiddagsøkta i Sparebanken Sør Amfi. Oslo-gutten sier det tar tid å komme inn i systemene, men at det blir bedre og bedre for hver dag som går.
– Det er fortsatt tidlig, men det jobbes systematisk over hele linja. Nå venter først topplag på rad og rekke. Nå får vise oss frem, avslutter Aksel A. Strupstad.

PS: Tirsdagens kamp mot Elverum sendes på TV2 Sport 2 fra klokken 19 – og avkast 19:15.