JENSEN: – Vi vil alle opp på et høyere nivå – ØIF Arendal

JENSEN: – Vi vil alle opp på et høyere nivå

Heine E. Jensen er klar på at nivået må opp om det være håp om poeng i Terningen Arena i kveld.

Heine E. Jensen, her i aksjon på benken mot Halden sist fredag.

– Med all respekt for Halden, som spilte en klok og god kamp mot oss, men vi må opp noen hakk for å spille oss til poeng også mot Elverum. Vi møter et sterkt lag som mange mener er seriefavoritter, sier Heine E. Jensen til oifarendal.no før en av de største klassikerne i norsk herrehåndball – ØIF Arendal vs. Elverum.

Vil svinge
Jensen sier spillergruppa har et sterkt ønske om å prestere bedre enn i seriepremieren mot Halden. Trenerduoen Jensen og Luka Panza har brukt helgen og mandagen til å analysere seriepremieren og å se frem til dagens match mot Elverum.
– Litt kjedelig svar, men det tar litt tid å samkjøre den nye spillertroppen. Derfor vil spillet svinge litt og det kommer til å ta tid, men det som ikke fungerte så bra mot Halden, må bli bedre mot Elverum, sier Jensen som tok med seg spillertroppen østover mandag ettermiddag.Kampdag
Tirsdag formiddag blir det en taktisk treningsøkt, før kampen blåses i gang klokken 19:15 i Terningen Arena.
– Vi var ikke dyktige nok mot Halden og det må vi forholde oss til. Vi skal ta noen steg fremover mot Elverum. Det er jeg overbevist om at vi skal få til. Det behøves også, for Elverum er seriefavoritter, avslutter Heine E. Jensen som foruten Laurits Rannekleiv (fortsatt i opptrening) og Herman Thysted (operert) har full tropp med seg til Østerdalen.

PS: Elverum møter til kamp med 31-27 borte mot Nærbø fra serieåpningen. Det er for øvrig samme målforskjell som ØIF Arendal hadde mot Nærbø (32-28) i den siste treningskampen før serieåpningen.