MÅLSHOW: Slo tilbake etter Elverums sjokkåpning! Se 2.omgang nå! – ØIF Arendal

MÅLSHOW: Slo tilbake etter Elverums sjokkåpning! Se 2.omgang nå!

Elverum sjokkåpnet og ledet 4-0 mot ØIF Arendal i Terningen Arena. Så satt Magnus Søndenå, Mathias Larson & co opp tempoet.

Magnus Søndenå og ØIF Arendal slo tilbake etter Elverums sjokkåpning. Arkivfoto.

Elverum sjokkåpnet og ledet 4-0 etter 4 minutters spill. Deretter viste Dragos Hantaru seg frem for første gang i årets Rema 1000-liga til redusering 4-1. Deretter handlet mye om Elverums Stig-Tore Moen Nilsen og ØIF Arendal-kaptein Magnus Søndenå. De to høyrebackene holdt målshow i hver ende av banen. Kaptein Søndenå hamret inn 6 mål for ØIF Arendal, mens Moen Nilsen satt inn det samme før hvilen for hjemmelaget.
Dog, etter ti minutters spill utlignet Frederik Børm til 6-6, assistert av playmaker Mathias Larson. Kvarteret ut i omgangen sto det 10-10 og etter 22 minutter 16-16 i det som ble særdeles målrik omgang i Terningen.

Lagene fulgte hverandre mål for mål ut omgangen, med Elverum i føringen 19-18 tjue sekunder før pause. Etter en vellykket utføring av Heine E. Jensen og Luka Panzas timeout-plan like etter, satt ØIF Arendals Sander L. Simonsen inn utligningen til 19-19.

Dermed står det uavgjort 19-19 til pause – og dermed hele 38 (!) scoringer i Terningen Arena.

Se 2.omgang nå! Slik følger du kampen på ulike medier eller på TV2 Sport 2 / TV2 Play.