KAMPBLOGG: – Dette er rett og slett rørende – ØIF Arendal

KAMPBLOGG: – Dette er rett og slett rørende

Det er tid for road-trip med fine folk. Vi skal til Elverum, stedet Ole Paus beskriver som grøfta til høyre for Hamar og folk tror at jorda er flat… 

Kari Sunde og Ingrid Sunde sitter selvsagt ringside når ØIF Arendal gjester Elverum i Terningen Arena tirsdag kveld.

Blogginnlegget er innsendt og skrevet av supporterne Ingrid Sunde og Kari Sunde. Synspunkter og meninger som kommer frem i innlegget tilhører blogginnsenderne.

Det har over flere sesonger desverre vært svært vanskelig å reise med egen supporterbuss til Elverum. Noe av årsaken er selvfølgelig at folk er i arbeid. Da krever det fri fra jobb, i tillegg er vi veldig sent hjemme og det blir utfordrende i forhold til arbeid dagen etter. Vi har gjort det vi kunne, men vi har endt opp med å kjøre privatbil. 

Vi ble beskyldt for person-angrep forrige gang vi gjestet Terningen Arena. DET skal vi rette opp i gjennom kvelden. Vi skal sitte pent og pyntelig på våre tilviste plasser og klappe høflig for Elverum og selvfølgelig litt mer for våre egne. Det skulle bare mangle, når vi hører fra våre spillere hvor støttende Taigan er mot våre gutter. Det er rett og slett rørende! Vi håper det går greit for elverumsingene at vi trommer forsiktig og heier litt også;) 

Gutta våre må opp i ringene! Vi vet at samtlige spillere var skuffet og forbanna etter uavgjort mot Halden. Det tok 10 minutter før vi skjønte at kampen var i gang. Da blir det tungt. Vi tenker at vi vant ett poeng og at de viste styrke når de aldri ga opp og kjempet til siste sekund. I kveld må vi være med fra første sekund, tekniske feil må ned til ett minimum for vi vet at ingen straffer oss så hardt som Elverum, og vi MÅ sette hundreprosent-sjansene! Da kan det fort bli moro i Terningen Arena. 

Elverum fikk bystatus i 1996, men blir omtalt som tettsted i Store norske leksikon. Det minner mest om ett tettsted. Nå skal det sies at det er noen år siden vi var i «sentrum», men vi minns at det ikke tok lang tid før vi hadde vært gjennom alt. Men elverumsingene virker tilfreds og det er tross alt det viktigste. 

Vi må skryte av Elverum og hvordan de har bygget klubb og kultur! Fra millionunderskudd og sportslig nedtur i 2015 til å bli suverene i Norge og gode resultater i Champions League. Det gir motivasjon til resten av lagene i ligaen. Når Kolstad også satser hardt, må resten av klubbene jobbe enda hardere og ligaen blir bedre. 

Så til kveldens kamp. Vi har det store flagget med i bilen, elgen SKAL pyntes! Vi gleder oss til å se Josip, vi håper selvsagt at Børge Lund finner plass til han i lagoppstillingen nå som de har hentet Andreas H. Haugseng (Nærbø) før sesongen.

Vi skal kle oss i den fineste drakta og vi skal reise oss for våre fantastiske spillere og juble når de blir presentert. Vi er få, men vi skal gi ALT! GOD KAMP!