Heia Pedersen tapte mot sine egne på sin gamle hjemmebane – ØIF Arendal

Heia Pedersen tapte mot sine egne på sin gamle hjemmebane

Eirik Heia Pedersens nye håndballprosjekt – å gjenreise Kragerø-håndballen – fikk som forventet et tøft møte med Øyestad IFs 2.divisjonsherrer i en treningskamp søndag kveld.

ØIF-legenden Eirik Heia Pedersen skal gjenreise Kragerø. Søndag kveld fikk han vist frem sitt nye prosjekt i Sparebanken Sør Amfi foran 150 tilskuere.

Heia Pedersen tok som kjent over som trener for ærverdige Kragerø i sommer. Gultrøyene rykket ned fra 2.divisjon til 3.divisjon i vår, men planen er å rykke opp igjen til 2.divisjon på direkten. Den langsiktige planen er å rykke opp til 1.divisjon.
Søndag kveld gjestet ØIF Arendal-legenden og hans unggutter Øyestad IF Håndball, Sondre Paulsen, Kjetil Øygarden og ungguttene i Sparebanken Sør Amfi til treningskamp.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/06/25/heia-pedersen-blir-trener-for-gammel-toppklubb/


Selv om det unge Kragerø-laget holder til i divisjonen under Øyestad kommende sesong, møtte de frem uten respekt for Øyestad-guttene og ledet sågar kampen midtveis i første omgang. Til pause sto det 13-13. Etter hvilen, anført av Henrik Øygarden, tok Øyestad-guttene over føringen i kampen og dro i land en 31-26 mot et velspillende, hurtig Kragerø-lag søndag kveld.

Øyestad-guttene spiller sesongåpner mot Vålerenga i 2.divisjon i Nedeneshallen 10. september.