SISTE: Sondre Paulsen gjør comeback – ØIF Arendal

SISTE: Sondre Paulsen gjør comeback

ØIF Arendal-legenden Sondre Paulsen gjør comeback i moderklubben Øyestad IF i 2.divisjon.

Sondre Paulsen ga seg på toppnivå i juni. Nå skal han bidra i 2.divisjon for Øyestad IF.

Paulsen har trent jevnlig med Øyestad-laget som skal spille 2.divisjon kommende sesong, men først i dag ble comebacket bekreftet på Øyestads egen FB-side. Dermed gikk det ikke mange månedene for høyrebacken før comebacket – dog på et lavere nivå – ble et faktum.
Paulsen la som kjent opp på toppnivå etter sluttspillfinalene mot Elverum. Paulsen var sentral i oppbyggingen av Øyestad IF og siden ØIF Arendals ferd mot norgestoppen fra 2006.

Paulsen blir sammen med tidligere ØIF Arendal-spiller Simen G. Aanjesen veteraner i den unge troppen som skal kjempe i 2.divisjon under ledelse av Kjetil Øygarden og Asle Gran. Øyestad og ØIF Arendal har et tett samarbeid om rekruttlaget.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/08/nestor-oygarden-det-blir-en-liten-omveltning-for-oss/

Øyestads 2.divisjonsgutter havnet på 6.plass sist sesong. Paulsen og Øyestad spiller fredag klokken 14:15 mot danske Vendsyssel i Sparebanken Sør Amfi – en forkamp til Skarpnes Invitational.

PS: Eirik Heia Pedersen gjør også comeback på håndballbanen kommende sesong, som spillende trener for 3.divisjonsklubben – det mangeårige toppserielaget i norsk håndball, Kragerø.