BØRM: – Dette blir fett! – ØIF Arendal

BØRM: – Dette blir fett!

ØIF Arendals danske forsvarsgeneral og strekspiller Frederik G. Børm er i godt humør om dagen, men én ting skal han vente til seriestarten.

Frederik G. Børm gleder seg til helgen. Arkivfoto.

– Det talkshowet med dommerne får vi gjemme frem til seriestarten, humrer dansken som ble en stor publikumsfavoritt for sitt oppfofrende og ærlige spill i førstesesongen i Sparebanken Sør Amfi.

Talkshows
I sluttspillet ble det særlig mye fokus på dansken og hans dialog – som en forsvarsgeneral skal ha – med kamplederne i sort gjennom kampen. Det bet TV2 Sports Harald Bredeli og Bent Svele og kalte dialogen for «Børms talkshow». Nå er det en ny sesong og oppkjøringen har sett bra – og tung ut – så langt.
– Det har sett kjempefint ut. Vi har trenet godt og gjort masse sosialt. Det sosale er det viktigste når man skal ha inn nye folk på laget. Heine (red.anm: Jensen) er kommet inn med masse energi og gode ideer. Jeg tror helt sikkert vi skal skape gode ting fremover, sier Børm.

Første sjanse
Første sjanse til å vise seg frem og ikke minst få en titt på hva klubbens nye spillere Dragos Hantaru (Bucuresti), Birk H. Inselseth (Bergen), Aksel A. Strupstad (Bækkelaget) og danske Mathias Larson (GOG) har å by på skjer fredag kveld. Da venter som kjent Aalborg i Sparebanken Sør Amfi Dagsrevyen-tid. Det danske stjernegalleriet kommer med hele rekka unntatt Mikkel Hansen (blir spilleklar før om drøye to uker).
– Har man en sjanse til å overraske dine landsmenn?
– Jeg tror ikke man skal kikke så mye på resultatet, men mer på at vi klarer å utvikle og spille vårt eget spill. Om resultatet blir det ene eller det andre får så være, men dette blir fett, fastslår Børm.
– Og din egen form?
– Jeg tror vi alle er litt tunge i oppkjøringen, men det er slik det skal være. Min egen form er godt på vei synes jeg, avslutter Frederik G. Børm.

Ikke kjøpt billett til fredagens eller helgens kamp/er? Det gjør du her!

PS: Børm møter gamleklubben Bjerringbro-Silkeborg søndag. Børm spilte for den andre danske klubben som gjester Skarpnes Invititational i 2008/2009-sesongen.