AALBORG-SJEF: – Hold da kæft – ØIF Arendal
Logo Aalborg Håndbold

AALBORG-SJEF: – Hold da kæft

Aalborgs direktør Jan Larsen har god grunn til å glise om dagen. Om drøye to uker venter 2000 (!) på tribunen når sesongens spillertropp blir presentert på hjemmebane.

Logo Aalborg Håndbold

For om alt er stort i USA, er håndball stort i Danmark. Det er bare å spørre Aalborgs direktør Jan Larsen, som ifølge dansk TV2 Sport hadde håpet på 600 mennesker når sesongens spillertropp – og storstjernen Mikkel Hansens offisielle hjemkomst – skal presenteres 22. august i Aalborg.

2000
– Jeg tenkte: ”Hold da kæft”. Nå er der påmeldt omkring 1700. Det hadde jeg ikke sett komme. Jeg hadde kanskje håpet på 600, som jeg tenkte ville være fantastisk. Men jeg hadde ikke helt forestilt meg detet her, sier Jan Larsen til TV 2 SPORT tidligere denne uka.
– Og så hadde jeg selvfølgelig også lovt, at folk fikk en gratis pølse og en øl. Så jeg kom da raskt til å tenke på at dette blir halvdyrt, siger han humrende og forteller at klubben skal klare akkurat den delen, ifølge TV2 Sport Danmark.

Onsdag morgen gikk Aalborg ut og bekreftet at samtlige 2000 plasser er revet bort. En stor del av forklaringen er nevnte Mikkel Hansens hjemkomst.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/06/19/skarpnes-invitational-dette-er-aalborg-handbold-2/Aalborg, som spilte seg til finalen i Champions League for to år siden, ble nummer to i den danske ligaen bak Mathias Larson og GOG sist sesong.

Fredag står Aalborg klare i Sparebanken Sør Amfi. Har du ikke sikret deg billett til ØIF Arendals kamp mot Aalborg? Det gjør du her.