#MINSOMMER: Deilig å være i Aalborg! – ØIF Arendal

#MINSOMMER: Deilig å være i Aalborg!

Henrik Øygarden og ØIF Arendal møter Aalborg i Skarpnes Invitational i august. Vårt unge talent har nettopp vært i Aalborg...

Henrik Øygarden har blant annet vært i Aalborg i ferien.

Øygarden, som skrev under ny kontrakt med ØIF Arendal for en måned siden, har ved siden av ferieliv også bedrevet egentrening. For ferie i ØIF Arendal er ikke ferie i ordinær forstand – det er også egentrening.

– Jeg har hatt en fin sommer til nå med mye aktivitet. Har mest vært hjemme i Arendal, men også vært i Aalborg med familien. Livet smiler, og nyter siste del av ferien før det braker løs med oppkjøring og treningskamper. Håper alle har hatt en fin ferie, melder vårt talent til oss i nettredaksjonen.

Nyt ferien litt til, Henrik! For 22. juli er det slutt på ferieutskeielsene!