Uenig i sesongens siste spillerbørs? – ØIF Arendal

Uenig i sesongens siste spillerbørs?

Mario Matic briljerte i en omgang, men mot Norges beste lag er det flere som må melde seg på når det kjempes om sluttspill-tittel.

Lars Jakobsen fikk poeng på den siste spillerbørsen i ØIF-drakta.

Det skjedde kun i perioder da ØIF Arendal tok imot Elverum i den fjerde sluttspillfinalen. Til tross for heroisk innsats, ble det stang ut og komfortabel sluttspillseier til Elverum. ØIF presset Elverum til det ytterste og kan være stolte av sølv i sluttspillet.
Flere ganger gjorde ØIF Arendal solide opphentingsforsøk, men nok en gang var ikke marginene på ØIFs side. 5 straffebom pluss en rekke bomskudd når det gjelder som mest, gjør at det bikker Elverums vei.

Best på ØIFs egen spillerbørs var Mario Matic. Han honoreres med 5 poeng. I første omgang scoret han 6 på 7 forsøk, men ble sørgelig alene før sidebytte. ØIF var faktisk heldige som ikke ble helt hektet av i første omgang, for laget fant ikke flyten mot et aggressivt Elverum-forsvar. Av bakspillerne var det nesten bare Matic som scoret. Selv ikke straffekastene ble det scoringer av. Likefullt sto det 14-17 til gestene ved pause. I andre omgang var det som nevnt flere gode forsøk på opphenting.

Mario Matic leverte en forrykende førsteomgang lørdag kveld.

Frederik Børm fant oftere veien til nettmaskene og ble hjemmelagets toppscorer med 7 mål. Dansken får 3 poeng på spillerbørsen. Han kriger inn flere scoringer, og er som vanlig solid i forsvar.

2 poeng går til Lars Jakobsen. To av scoringene – en i hver omgang – var noen perler som Elverums keeper skal være glad han ikke sto i veien for. 5 mål endte Jakobsen på.

Siste poenget går til keeper Ivan Eres. Han kom inn for Kristijan Jurisic i andre omgang og startet på suverent vis. Da hadde han tre redninger på de tre første minuttene, men likevel greide ikke lagkameratene ute på banen å følge opp. Eres fortsatte med flere kjemperedninger og gjorde sitt til at spenningen holdt seg utover hele omgangen. Men marginene var ikke på ØIFs side og Elverum vant til slutt 34-28.

Juryen som deler ut poeng til de fire beste ØIF-spillerne, består av Ingrid Sunde, David Rui, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.