SLUTT: – Det kommer til å bli veldig rart når jeg kommer tilbake i en annen drakt – ØIF Arendal

SLUTT: – Det kommer til å bli veldig rart når jeg kommer tilbake i en annen drakt

Kaptein Kristian Rammel ga alt i sin siste kamp i ØIF Arendal-drakten. Nå bærer det hjem til Oslo og spill for Drammen neste sesong.

Kristian Rammel spilte lørdag kveld sin siste kamp for ØIF Arendal. Neste sesong kommer han tilbake som Drammen-spiller.

– Jeg har ikke rukket å kjenne på vemodigheten ennå, men det kommer vel om noen dager. For denne spillergruppa er den beste jeg noengang har vært en del av. Et fantastisk miljø. Det kommer jeg til å savne, sier Rammel til oifarendal.no like etter 34-28 tapet i den fjerde finalen mot Elverum i sluttspillet.

Drammen
Etter at det ble kjent at Rammel flytter østover etter sesongen, ble det den drøy måned etter også klart at han skal aksle Drammens drakt de neste årene.
– Når man er i sluttspillet så er det kun en kamp av gangen som gjelder. Det blir helt klart vemodig når jeg får sesongen og karrieren i ØIF Arendal på avstand. Jeg har trivdes veldig godt her. I dag kjemper med alt vi har, men vi blir et nummer for små for et godt Elverum-lag.
– Det var ikke mange som så lyst på sesongen i fjor høst da det buttet kraftig?
– Nei, men vi visste at vi hadde nok potensial inne og utover i sesongen har vi hevet oss kraftig. Vi tar to sølv og det er vi stolt av.
– Det blir rart å forlate byen og denne klubben, men sånn er livet, sier han.
For neste sesong kommer han garantert på visitt med hans nye klubb Drammen.
– Det kommer til å bli veldig rart når jeg kommer tilbake med en annen drakt, avslutter kaptein Kristian Rammel.

Tusen takk for innsatsen, Kristian! Du vil bli savnet!