Dramatisk som vanlig – her går Imsgard i bakken – ØIF Arendal

Dramatisk som vanlig – her går Imsgard i bakken

Elverum sjokket ØIF Arendal og ledet 10-4 midtveis, men en solid nesten-opphenting av Mario Matic & co sørger for full spenning i Sparebanken Sør Amfi. Andreomgangen ser du på TV2 Sport 2.

Det ble stopp i spillet da Elverums-målvakt Emil K. Imsgaard reddet et straffekast fra Lars Jakonsen. Richard Lindstrøm satt returen i mål til store protester fra Elverum. Dommerne og delegatene diskuterte episoden, men det ble dømt mål til ØIF Arendal.

Slik var førsteomgangen
Sander L. Simonsen og ØIF Arendal kom best i gang da høyrekanten satt inn 1-0. Eric Johansson utlignet 15 sekunder senere og Elverum festet et lite grep om matchen i begynnelsen av omgangen og ledelse 6-3 etter syv minutters spill. Elverum var mer presise i det meste av det som skjedde på banen og på stillingen 4-8 til Elverum tok Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl timeout. Det hjalp ikke nevneverdig og Elverum rykket ytterligere fra til 4-9 da de gjenvant ballkontrollen.
ØIF Arendal slet fremover og det forplantet seg defensivt. Kristijan Jurisic fikk ikke den nødvendige hjelpen fra forsvaret og etter 15 minutter sto det 10 på måltavla. Da tok klubblegenden Sondre Paulsen – i sin siste hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi, ansvar og reduserte til 5-10.

Etter 17 minnutters spill hadde ØIF Arendal pådratt seg tre to-minutters utvisninger. Lars Jakobsen kom innpå og markerte seg i første angrep offensivt. Det ga hjemmepublikum et lite håp og 7-11. Mario Matic Matic viste seg frem for tredje, fjerde og femte gang i målprotokollen og til sist 10-14 på tavla, men det var Elverums omgang.
Nevnte Jakobsen, som har levert et solid sluttspill i avskjedssesongen løftet publikums håp da han hamret inn reduseringen til 11-14 etter 23 minutter.
Deretter fikk ØIF Arendal blod på tann og reduserte flere ganger og etter 27 minutter sto det 14-16 på tavla. Særlig Mario Matic var drivende for opphentingen mot slutten av omgangen.
Nitten sekunder før pause bommet ØIF Arendal på nok et straffekast og Elverum gikk til pause med 17-14.